Support onderdeel van Dutch Health Week

18 t/m 21 mei 2021 | Online event

Let’s improve health together

Van 18 t/m 21 mei 2021 vindt de eerste editie van de Dutch Health Week plaats, het grootste online evenement voor de zorgsector in 2021.

Grote beurzen als Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support slaan de handen ineen met onder meer de Vrije Universiteit, de Open Universiteit en de internationale geneeskundeprijzen Prix Galien. Doel is professionals in de zorg en de life sciences te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Lees verder

Het thema

Het thema van de Dutch Health Week is ‘Let’s improve health together‘.

Samen streven we naar een toekomstbestendige zorg. Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, dienen we hiervoor samen over de muren van onze eigen organisatie te kijken en de handen ineen te slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren, oplossingen en innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Meer informatie

Gaat Support door?

Support vindt als hybride editie plaats in het voorjaar van 2022. Tijdens deze editie worden ontmoetingen en sessies zowel online als live aangeboden. Uiteraard zien we ernaar uit je dan weer met open armen te ontvangen. Voor die tijd is Support dus gedeeltelijk vertegenwoordigd in het programma van de Dutch Health Week in mei 2021.

Wanneer Support 2022 precies plaatsvindt? Hier komen we later bij je op terug. Ook kun je de website in de gaten houden, hier plaatsen we de exacte data zodra die bekend zijn.

Support streeft naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan. Het is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Bekijk de sfeerimpressie

Hoofdsponsors:

Partners:

De laatste nieuwtjes in jouw mailbox?

Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen, is jouw naam en e-mailadres hier achterlaten. In het vervolg ontvang je dan automatisch alle nieuwtjes over Support in jouw mailbox.