Wat is er te beleven op Support 2020?

Ontdek verborgen talenten op het Johan Cruyff Court

Iedereen moet kunnen sporten en bewegen, zelfs als dit niet vanzelfsprekend is. Sinds 2018 heeft Support een samenwerking met de Johan Cruyff Foundation. Op het Johan Cruyff Court, een mega sportvloer vol demo’s en workshops, kun je zelf meedoen. Van badminton tot para-tafeltennis, van zitvolleybal tot rolstoelrugby; je kunt het allemaal uitproberen. Misschien kom je nog wel achter een verborgen talent!

Breng een bezoek aan de theaters

Op Support kun je drie verschillende theaters bezoeken met een bomvol programma aan lezingen en workshops. Onder andere organisaties als Ieder(in), Zorg van Nu, Per Saldo, Ergotherapie Nederland en MantelzorgNL delen hun kennis tijdens sessies.

Werp hier een blik op het totale programma aan lezingen en workshops.

Glij op de roller(ski)baan

Hoe gaaf is dit?! Je kunt rollerskiën of –snowboarden op de beurs! Na het grote succes tijdens de vorige editie, kun je ook dit jaar weer onder begeleiding de baan opstappen. Kom even in wintersportsferen! Probeer jij het ook?

Doe de rolstoelparcours-test!

Wil jij de nieuwste rolstoelen uitproberen? Of gewoon eens kijken hoe een andere aanvoelt? Op Support is er een groot parcours, waar je verschillende rolstoelen kunt testen. Of het nu gaat om een elektrische- of handbewogen rolstoel, ze zijn er allemaal te vinden. Ga jij ook een testrondje maken?

Op Support 2020 is er wederom het LetselschadePAVILJOEN, powered by LetselschadeNEWS. Deze stichting zet zich in om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de letselschaderegeling. Het paviljoen brengt alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling bij elkaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die te maken hebben gekregen met letselschade behoefte hebben aan meer juridische deskundigheid en coaching op diverse terreinen.

Minister van Gehandicaptenzaken opent de beurs

Een primeur: dit jaar wordt de beurs Support officieel geopend door de Minister van Gehandicaptenzaken, Rick Brink!

Powered by

Partners