Wat is er te beleven?

Door de verplaatsing van de beurs Support naar mei 2021, is het mogelijk dat activiteiten afwijken. In eerste instantie gaan we ervoor om de activiteiten op te schuiven naar mei. We bekijken op dit moment de mogelijkheden. Eventuele wijzigingen worden zo spoedig mogelijk aangepast op de website.

Kom naar het Onbeperkt Werkcafé

Het Onbeperkt Werkcafe van Onbeperkt aan de Slag is iedere dag geopend op Support. Heb jij vragen over (betaald) werk, solliciteren of wet- en regelgeving omtrent de arbeidsmarkt? De Social Impact Spitsen en de OmbudsSpits staan je te woord!

Lees verder

Bezoek de theaters

Op Support kun je drie verschillende theaters bezoeken met een bomvol programma aan lezingen en workshops. Onder andere organisaties als Ieder(in), Zorg van Nu, Per Saldo, Ergotherapie Nederland en MantelzorgNL delen hun kennis tijdens sessies.

Zeker zijn van een plek? Meld je dan voorafgaand aan je bezoek aan voor de sessie.

Bekijk het programma

Innovaties op Support

Nieuw op Support is het Innovatieplein. Zorginnovaties van verschillende zorginstellingen en revalidatiecentra komen hier samen. Ook Zorg van Nu toont een collectie aan zorgoplossingen. Laat je inspireren door innovaties zoals de heupairbag, slaaprobot of leefstijlmonitor.

Lees verder

Op Support 2020 is er wederom het LetselschadePAVILJOEN, powered by LetselschadeNEWS. Deze stichting zet zich in om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de letselschaderegeling. Het paviljoen brengt alle betrokkenen rondom een letselschaderegeling bij elkaar. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die te maken hebben gekregen met letselschade behoefte hebben aan meer juridische deskundigheid en coaching op diverse terreinen.

Meer informatie over het LetselschadePAVILJOEN

Minister van Gehandicaptenzaken opent de beurs

Een primeur: dit jaar wordt de beurs Support officieel geopend door de Minister van Gehandicaptenzaken, Rick Brink!

Powered by

Partners