Het LetselschadePAVILJOEN

Na het succes in 2018, is ook deze editie van Support het LetselschadePAVILJOEN op de beurs te vinden. Op het paviljoen draait alles om hoe je de draai van het leven weer op kunt pakken na een ongeval. Je kunt je laten informeren door innovatieve projecten en nieuwe initiatieven, maar ook het gesprek aangaan met aanwezige exposanten en ervaringsdeskundigen.

Betreed het Paviljoen
Met een bezoek aan het LetselschadePAVILJOEN, stap je de letselschadewereld binnen. Je vindt er diverse exposanten, een binnenterras waar je onder het genot van een drankje met elkaar in gesprek kunt gaan en je kunt er gratis juridisch advies krijgen. Onder andere exposanten; Trivium Advies, Heling&Partners, MetZorg, OnlineSchadestaat, KrachtWerkt en Drost Letselschade zijn met een stand aanwezig.

Zeepkistlezingen
Op het terras worden zeepkistlezingen gehouden. Dit zijn workshops van één of twee uur, waarbij PO en PE-punten behaald kunnen worden. De lezingen worden afgestemd op de thema’s van de beurs en ingevuld door De Letselschade Academy in samenwerking met aanwezige exposanten.

Krachten bundelen
Belangenbehartigers, schaderegelaars, casemanagers, herstelcoaches, ergotherapeuten en arbeidsdeskundigen zijn specialisten die een rol kunnen spelen in het letselschadetraject. Het LetselschadePAVILJOEN toont aan welke mogelijkheden er ontstaan als de verschillende disciplines binnen één branche de krachten bundelen.

Gezamenlijk programma
Op woensdag t/m vrijdag is er een gezamenlijk programma door exposanten, gericht op professionals. Zaterdag staat in het teken van de consument. Consumenten zijn op alle dagen welkom om mee te luisteren.

– Woensdag 13 mei: focus op schaderegelaars vanuit de betalende kant.
– Donderdag 14 mei: focus op forensische professional.
– Vrijdag 15 mei: focus op belangenbehartigers, zoals advocaten, experts of rechtsbijstandsverzekeraars.
– Zaterdag 16 mei: focus op consumenten, o.a. slachtofferorganisaties als Vereniging Verkeersslachtoffers en Whiplash Stichting Nederland zijn aanwezig.

Belevingsdagen
Voorafgaand aan de beurs, kan in overleg, worden aangegeven welke externe stand je op Support wilt bezoeken. LetselschadeNEWS faciliteert hiervoor rondleidingen langs de desbetreffende stands. Voor of na de rondleiding is het mogelijk gezamenlijk te lunchen en/of een zeepkistlezing van de opdrachtgever bij te wonen. Een belevingsdag op maat voor uw relaties dus.

Meedoen?
Heeft uw bedrijf of organisatie interesse om mee te doen als exposant aan het LetselschadePAVILJOEN? Neem contact op via: info@letselschadenews.nl of 076-5302539.