27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk | Evenement

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Daarom organiseren ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners van 27 januari t/m 1 februari 2020 voor de vierde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Zes dagen lang vinden er verspreid door het land bijna 200 activiteiten plaats. Klik op onderstaande link en ontdek waar alle activiteiten in Nederland plaatsvinden.


Lees hier meer informatie over de e-healthweek


klein Logo-e-healthweek2020_darkblue-pin


Reacties (0)

Reageren