10.11.2017 t/m 10.11.2017

Uitreiking Mantelzorg Awards

Nederland | Award uitreiking

Na een succesvolle start van de Mantelzorg Awards in 2016 wordt ook dit jaar mantelzorgers de gelegenheid geboden om te laten weten door wie ze zich het meest gesteund voelen en waarom. Het is vanaf nu tot en met 8 oktober mogelijk om bijvoorbeeld die ene verpleegkundige of dokter, die bijzondere medewerker van de gemeente die je zo goed hielp in het bureaucratische oerwoud of die buurvrouw die op je kinderen past als jij naar je zieke moeder moet, te nomineren voor een Mantelzorg Award.

Nominatieperiode Mantelzorg Awards

 Van 4 september tot en met 8 oktober 2017 kunnen mantelzorgers nominaties indienen. Daarna zal de vakjury 10 finalisten selecteren die vanaf 17 oktober mogen strijden om de Mantelzorg Awards. Deze 10 finalisten worden op 11 oktober bekend gemaakt.

Stemperiode

 Er kan van 17 oktober tot en met 31 oktober 2017 gestemd worden op de 10 finalisten. Stemmen kan heel eenvoudig. Vanaf 17 oktober zullen alle finalisten op de homepagina worden gepresenteerd en kan je door op jouw favoriet te klikken meteen je stem uitbrengen. Je ontvangt daarna nog een bevestigingsmail waarmee je jouw stem moet bevestigen.

Verkiezingsuitslag

 De 3 finalisten met de meeste bevestigde stemmen ontvangen op 10 november 2017 een prachtige Mantelzorg Award.

Reacties (0)

Reageren