Columns

Ook rollers zijn ijdel…

19 september 2017, Supportbeurs

Er zijn periodes in je leven dat je meer bewust bent van je uiterlijk dan anders. Bij mij was die periode toen ik net in mijn rolstoel zat. Het meest extreme wat ik heb gedaan was gekleed in een lichtgele, aan de onderkant geknoopte blouse (mijn navel was zichtbaar) en een lichtgele korte broek de stad in gaan. Ik was ongeveer 28 jaar.
Het was een statement die wel over kwam en ik genoot van de mannelijke aandacht 😉

Tegenwoordig vind ik het belangrijk netjes gekleed naar vergaderingen te gaan. Het viel mijn dochter op, nadat ik jaren t-shirts ook goed vond.

Genoeg over mijn uiterlijkheden.

Wanneer ik op vakantie ga mag ik graag naar een goed aangepaste accommodatie gaan.

Wat mij vorig jaar opviel was dat de spiegel die er hing boven mijn bereik was. Ik heb dat doorgegeven en in no-time kwam er een spiegel op mijn hoogte. Ze haddden er geen erg in gehad…
Dit jaar kreeg ik een ander appartementje. Weer prima aangepast, maar die spiegel…
Dus toen ik langs de receptie kwam begon ik er weer over. Ik weet zeker dat het in orde komt, maar omdat dit een regelmatig voorkomend iets is wilde ik het er toch even over hebben…

Ook ik mag graag in een spiegel kijken. Kantel-spiegels zijn niet handig voor mensen die de spiegel niet kunnen kantelen. Dus gewoon een lekker grote spiegel graag, door iedereen te gebruiken.

Bekijk & lees alle columns door Pia Hendriks

Bron afbeelding: Shutterstock / door Voyagerix

Ook interessant