Columns

Pittige ‘Hardlooptocht’ en frisse Nieuwjaarsduik in rolstoel

5 januari 2014, Supportbeurs

Nienke en ik kunnen soms een beetje doordraven in onze plannen. Wij durven soms zo groot te denken dat het bijna onmogelijk lijkt. Maar stichting Infinita denkt niet voor niets in mogelijkheden.

Zo besloten we op 10 december dat het wel een leuk idee was om mee te doen aan de Q-Santarun. Dat is een hardlooptocht van 5 km die kris kras door de Efteling gaat. Hardlopen ligt niet echt voor de hand als je beide in een rolstoel zit, maar elke droom kan uitkomen. We mochten meedoen vanuit onze rolstoel. Super gaaf! Wat minder handig was, was het feit dat we nog maar ruim 1 week hadden om te trainen.

De tocht was best pittig aangezien de Efteling het leuk vindt om heel veel bruggetjes, heuvels en kinderkopjes te gebruiken in het park. Maar met de geweldige support van alle toeschouwers haalden we binnen 28 minuten te eindstreep. Een mooie prestatie gezien het feit dat we ruim 1100 Kerstmannen achter ons hadden gelaten en wij de enige twee deelnemers waren in een rolstoel.

Deze korte deadlines hebben wij wel vaker. Zo leek het ons een geweldig idee om onze nieuwe site met Oud en Nieuw te lanceren. Want wat is er nou leuker dan een site lanceren terwijl iedereen voor jou vuurwerk afsteekt? Met een snoeppakket in onze tas vertrokken we naar onze webmaster. Gelukkig weet zij om te gaan met een strakke deadline en garandeerde ons dat het helemaal goed zou gaan komen met onze site.

De site is dus inmiddels in de lucht en wij zijn er super blij mee! Mensen kunnen zich nu ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, waarmee ze niet alleen als eerste op de hoogte zijn maar ook nog eens kans kunnen maken op leuke prijzen.

Het bedrijf Hendrikscare schrok ook niet van onze deadline. Ze waren super enthousiast en wilden ons graag helpen met onze droom.  We wilden namelijk een frisse start van 2014. Spreekwoordelijk fris met onze nieuwe site maar ook letterlijk met de Nieuwjaarsduik in Scheveningen. Op 1 Januari stonden zij met 2 Hippocampe’s klaar om ons de zee in te rijden. Heerlijk wat een start van het nieuwe jaar. Onder het kopje Infini-samen op onze nieuwe site Infinita.me kun je ook wat beelden zien van deze mooie, maar koude start van het nieuwe Bikkeljaar.

Bekijk & lees alle columns door Yvette Moerdijk

 

Ook interessant