Columns

Word jij de kidsreporter voor de NSGK?

24 januari 2018, Supportbeurs

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids gaat weer bijna van start! Het belooft opnieuw een spetterend seizoen te worden… en natuurlijk mag ook dit jaar een Junior Reporter niet ontbreken! Wie wordt onze sterverslaggever?

Voor dit seizoen gaat The Voice Kids samen met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) op zoek naar een bijzondere Junior Reporter. We willen laten zien dat er voor The Voice Kids Junior Reporter geen enkele beperking bestaat! Kinderen met een beperking staan vaak aan de zijlijn, maar voor The Voice Kids Junior Reporter gaan juist alle deuren open…

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar oud, heb jij een beperking en wil je aan iedereen laten zien dat die beperking jou dus echt niet tegenhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is natuurlijk wel handig als je graag met mensen praat, niet verlegen bent en niet bang om op televisie te komen. En niet te vergeten… graag naar The Voice Kids kijkt! 

Wat doet een Junior Reporter eigenlijk?

Een Junior Reporter van The Voice Kids is een verslaggever die wekelijks met een eigen verslag te zien is in de show én op de online kanalen van het programma. De Junior Reporter houdt zich bezig met unieke interviews, te gekke challenges en exclusieve beelden van de show. De Junior Reporter laat onbevangen en enthousiast de show van een heel andere kant zien!

Dit seizoen willen we de kijker ook bewust maken van de alledaagse problematiek van kinderen met een beperking. In elk item besteden we daarom aandacht aan de ups-and-downs van kinderen met een beperking in Nederland. Ons doel? Laten zien dat kinderen met én zonder handicap als vanzelfsprekend samen spelen en samen leven!

Hoe kun je jezelf opgeven?

Stuur een enthousiaste mail naar thevoicekids@talpa.tv en vertel daarin kort waarom JIJ de Junior Reporter bent die wij zoeken. Maak ook een korte VIDEO, waarin je jezelf voorstelt en vertel wat je tof vindt aan The Voice Kids.

Let op: je kunt je nog tot en met aanstaande zondag 28 januari aanmelden!

 

Ook interessant