Exposant

Assistive Innovations BV

Over Assistive Innovations

Al 25 jaar ontwikkelen, produceren en leveren wij op maat gemaakte hulpmiddelen voor mensen met verminderde vinger-, hand of armfunctie. Met onze hulpmiddelen hopen wij de zelfredzaamheid van mensen te vergroten en ze hierdoor te motiveren om hun mogelijkheden te ontdekken én te benutten. Daardoor kunnen ze zelfstandiger leven en zetten ze zichzelf in hun kracht. Hulpmiddelen die wij ontwikkelen zijn:

De iEat, die mensen ondersteunt om zelfstandig te eten bij verminderde spierkracht of juist bij mensen met onwillekeurige spiersamentrekkingen.

De iFloat, een zeer compacte en mobiele armondersteuning die binnen het volledig natuurlijke bereik voor verlichting zorgt en bijdraagt aan het kunnen uitvoeren van alledaagse handelingen.

De iArm, een robuuste en gemakkelijk te bedienen robotarm die ontwikkeld is om tegen een stootje te kunnen, maar ook beschikt over een fijne motoriek die nodig is om bijvoorbeeld te kunnen eten, drinken en persoonlijke verzorging.

Wellicht heeft u een gerichte vraag, bent u benieuwd naar onze producten of heeft u altijd al eens een robotarm willen bedienen? We zie u graag bij onze stand.

Contact
Stand: 08.F039
Aalsbergen 7
Nederland

Producten en diensten