Exposant

Assistive Innovations BV

stand: 08.E056

Over Assistive Innovations

Al 25 jaar ontwikkelen, produceren en leveren wij op maat gemaakte hulpmiddelen voor mensen met verminderde vinger-, hand of armfunctie. Met onze hulpmiddelen hopen wij de zelfredzaamheid van mensen te vergroten en ze hierdoor te motiveren om hun mogelijkheden te ontdekken én te benutten. Daardoor kunnen ze zelfstandiger leven en zetten ze zichzelf in hun kracht. Hulpmiddelen die wij ontwikkelen zijn:

De iEat, die mensen ondersteunt om zelfstandig te eten bij verminderde spierkracht of juist bij mensen met onwillekeurige spiersamentrekkingen.

De iFloat, een zeer compacte en mobiele armondersteuning die binnen het volledig natuurlijke bereik voor verlichting zorgt en bijdraagt aan het kunnen uitvoeren van alledaagse handelingen.

De iArm, een robuuste en gemakkelijk te bedienen robotarm die ontwikkeld is om tegen een stootje te kunnen, maar ook beschikt over een fijne motoriek die nodig is om bijvoorbeeld te kunnen eten, drinken en persoonlijke verzorging.

Wellicht heeft u een gerichte vraag, bent u benieuwd naar onze producten of heeft u altijd al eens een robotarm willen bedienen? We zie u graag bij onze stand.

Producten en Diensten
iEAT Pro
Onze iEAT eetrobot levert al een aantal jaren trouwe dienst. Daar zijn we erg blij mee en we krijgen positieve reacties.

Naast de positieve reacties hebben we ook feedback gekregen. Fijn, want deze feedback hebben we ter harte genomen en samen met ons eigen wensenlijstje hadden we een mooie basis voor een nieuwe versie. We zijn aan de slag gegaan met een update en met trots kunnen we mededelen dat de nieuwe versie van de iEAT eetrobot op Support 2018 voor het eerst wordt getoond!
Wat is er nieuw:
 • Meerdere dagen zonder stroom
  We hebben de nieuwe versie voorzien van een interne accu, die met dagelijks gebruik ruim een week mee gaat.
 • Alles binnenboord
  Niet alleen de accu is naar binnen verplaats, ook andere elementen zoals de technische aansturing zijn geïntegreerd.
 • Shine a light
  De koepel van de iEAT Eetrobot is uitgerust met LED-verlichting die op intuïtieve wijze terugkoppeling geeft aan de gebruiker en het gebruiksgemak vergroot.
 • Bedienen via app
  De uitbreidingen vereisen meer van het besturingssysteem, daarom hebben we de app ook geüpdatet en uitgebreid. Je kunt de iEAT hiermee nog meer personaliseren.
 • Een nieuw jasje
  Al die nieuwe extra’s verdienen een nieuwer en strakker jasje. De uitstraling van de iEAT eetrobot Pro hebben we daarom subtiel vernieuwd. Het nieuwe design is slanker en oogt zachter.
We zullen de iEAT Pro voor het eerst tentoonstellen op de Support 2018. Ben je benieuwd naar de nieuwe iEAT of één van onze andere appen wil je graag wat extra inside-information ontvangen? Mail ons dan voor een afspraak op de Support, zodat we een kleine demonstratie kunnen geven en alle extra’s kunnen tonen.