Exposant

Bijzonderhandig.nl

BijzonderHandig.nl

Producten die het leven net even iets makkelijker maken. Voor iedereen!

In 2013 zijn wij als eenmanszaak gestart vanaf een zolderkamer met als doel de ‘hulpmiddelen’ meer bekendheid te geven en vooral een positiever imago. Inmiddels bestaan we alweer een paar jaar en proberen we om stap voor stap een bijzonder concept weg te zetten. De zolderkamer is weer zolderkamer en we zijn verhuisd naar een grotere locatie. Hieronder lees je waar wij voor staan.

GEWOON
We houden het graag eerlijk, simpel en duidelijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Gewoon, omdat het zo hoort. Ons assortiment is ook heel ‘gewoon’. Of je nu een beperking hebt of niet, veel van onze producten zijn voor iedereen Bijzonder Handig. Wij willen het vaak negatieve imago rond onze producten te doorbreken. Wij verkopen geen ‘hulpmiddelen’, maar producten die erg handig zijn om het dagelijks leven net iets makkelijker te maken. Voor iedereen.
KENNIS
Vanuit de ergotherapie hebben wij kennis van zaken en weten we waar we over praten. Mochten we iets niet weten dan gaan we het uitzoeken en komen er later bij u op terug. We hebben een breed netwerk van o.a. ergotherapeuten die graag met ons mee denken.
ATTENT
Attent is de overtreffende trap van vriendelijk. Wij willen het beste voor onze klanten en willen er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat ze tevreden zijn. We luisteren en staan ook zeker open voor kritiek. Wij doen graag een stapje extra!
UNIEK
Wij proberen net even anders zijn dan de rest. Waar iedereen rechtsaf gaat, gaan wij links. Dat zie je terug in ons assortiment en bij onze klantenservice. Daar zijn wij best een beetje trots op!
FLEXIBEL
Wij zijn de moeilijkste niet. Wij maken graag dingen mogelijk en denken actief mee naar oplossingen. Alles is bij ons bespreekbaar.

Producten en diensten