Exposant

Bijzonderhandig.nl

stand: 08.C048

BijzonderHandig.nl

Producten die het leven net even iets makkelijker maken. Voor iedereen!

In 2013 zijn wij als eenmanszaak gestart vanaf een zolderkamer met als doel de ‘hulpmiddelen’ meer bekendheid te geven en vooral een positiever imago. Inmiddels bestaan we alweer een paar jaar en proberen we om stap voor stap een bijzonder concept weg te zetten. De zolderkamer is weer zolderkamer en we zijn verhuisd naar een grotere locatie. Hieronder lees je waar wij voor staan.

GEWOON
We houden het graag eerlijk, simpel en duidelijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Gewoon, omdat het zo hoort. Ons assortiment is ook heel ‘gewoon’. Of je nu een beperking hebt of niet, veel van onze producten zijn voor iedereen Bijzonder Handig. Wij willen het vaak negatieve imago rond onze producten te doorbreken. Wij verkopen geen ‘hulpmiddelen’, maar producten die erg handig zijn om het dagelijks leven net iets makkelijker te maken. Voor iedereen.
KENNIS
Vanuit de ergotherapie hebben wij kennis van zaken en weten we waar we over praten. Mochten we iets niet weten dan gaan we het uitzoeken en komen er later bij u op terug. We hebben een breed netwerk van o.a. ergotherapeuten die graag met ons mee denken.
ATTENT
Attent is de overtreffende trap van vriendelijk. Wij willen het beste voor onze klanten en willen er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat ze tevreden zijn. We luisteren en staan ook zeker open voor kritiek. Wij doen graag een stapje extra!
UNIEK
Wij proberen net even anders zijn dan de rest. Waar iedereen rechtsaf gaat, gaan wij links. Dat zie je terug in ons assortiment en bij onze klantenservice. Daar zijn wij best een beetje trots op!
FLEXIBEL
Wij zijn de moeilijkste niet. Wij maken graag dingen mogelijk en denken actief mee naar oplossingen. Alles is bij ons bespreekbaar.
Whitepapers
Producten en Diensten
Mini laptray
Mooie kleine laptray voor op schoot. Handig voor op de bank, maar ook voor in de rolstoel om bijvoorbeeld spullen te verplaatsen. Het zwarte blad is voorzien van een anti slip laag en zit met klittenband vast op het kussen. Dankzij de verborgen rits in het kussen kan de zak met korrels uit de hoes waardoor deze erg onderhoudsvriendelijk is. Ook in de zak met korrels zit nog een rits zodat je naar wens korrels kunt toevoegen of eruit halen.

Laptray
Onze stijlvolle laptrays/schoottafels zijn handig en gebruiksvriendelijk. De zwarte dienbladen zijn voorzien van een anti-slip laag waardoor voorwerpen stabiel blijven staan. Daarnaast kan de hoes van het kussen gewassen worden en kan de hoeveelheid korrels in het kussen aangepast worden. Het kussen ligt dus altijd uiterst stabiel op schoot.

Onze laptrays zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Rollz motion; rollator en rolstoel in een

De Rollz Motion is een unieke rollator die fungeert als zowel rollator als rolstoel. In het functionele ontwerp is rekening gehouden met diverse gebruiksmogelijkheden. De Rollz Motion een zeer degelijke rollator en met de meegeleverde rolstoel-set bouw je de rollator eenvoudig om naar een rolstoel.De Rollz Motion beschikt over innovatieve trommelremmen die veilig en gedoseerd remmen mogelijk maken. De wielen van de Rollz Motion zijn gevuld met een speciaal soort 'schuim' wat voor een natuurlijke vering zorgt. Daarnaast heeft de rollator, dankzij de wendbare voorwielen, een kleine draaicirkel.

VLUV zitbal
VLUV is een gezonde en stijlvolle zitbal. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je er rechtop en comfortabel op kunt zitten, terwijl je bijvoorbeeld jouw e-mails wegwerkt. Gebruik VLUV voor balansoefeningen of als extra zitelement in de woonkamer. Het is voorzien van een zeer sterke, naadloze en Pht vrije PVC binnenbal en door het strakke design en de hoogwaardige stoffen is het een echte eye-catcher in huis.

Cobber Cool Shawl
De Originele Cobber cool shawl, is een uniek product ontworpen om langdurige lichaamswarmte of hittestress te verminderen.De Cobber is tevens erg prettig tijdens zwangerschap, bij overgangsklachten, bij mensen met MS en bij hoofdpijn of nekklachten. De Cobber cool shawl is eenvoudig met water te activeren en blijft 2 tot 3 dagen koelen, daarna kunt u de Cobber weer eenvoudig heractiveren door opnieuw in het water te leggen.

Tablet kussen
Comfortabel en mooi vormgegeven kussen voor het gebruik van een tablet. Het kussen is geschikt voor tablets of boeken met een maximale breedte van 25 cm. en het kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. Rechtop staand of liggend. De hoes is voorzien van een rits zodat deze gewassen kan worden. Het kussen staat stabiel op schoot, zodat je handen vrij zijn.

De tablet kan tevens opgeborgen worden in het kussen.