Exposant

Bio Vakantieoord

Bio Vakantieoord, hét vakantiepark voor handicapte kinderen en hun gezin.

Het Bio Vakantieoord is het vakantiepark voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Bio weet hoe belangrijk het voor deze gezinnen is om ontspanning te vinden. Ontspanning op een plek waar de handicap van het kind even naar de achtergrond gaat en waar zij samen kunnen genieten van de buitenlucht, een comfortabele omgeving en positieve activiteiten die verbinding brengen. 

Met de juiste aandacht, hulpmiddelen en een aangepaste omgeving biedt het Bio Vakantieoord ouders de kans om samen met hun gehandicapte kind, broertjes en zusjes, een betaalbare vakantie te vieren.

Het park ligt op een 20 ha groot landgoed in de bossen in Arnhem. In 2017 brachten er ruim 1.500 gezinnen hun vakantie door. Bio beschikt over 17 vakantiebungalows die van alle hulpmiddelen zijn voorzien. Denk daarbij aan hoog/laag bedden, tilliften, douchebadwagens en toiletstoelen. Als enige vakantiepark in Nederland biedt het op de doelgroep gerichte faciliteiten zoals een aangepast zwembad, een grote manege met professionele begeleiding (Nationaal Centrum Paardrijden voor Gehandicapten), een bioscoop, snoezelruimtes, speeltoestellen, een bootcampcircuit en vele activiteiten. Het Bio Vakantieoord is veilig en letterlijk en figuurlijk drempelloos

Samen op vakantie. Dat kan bij Bio.

 

Contact
Stand: 07.A007
Wekeromseweg 8
Nederland


website