Exposant

QuoVadis Nederland B.V.

QuoVadis Nederland BV: Alarmeren - Bedienen - Communiceren - Dementie - Epilepsie

QuoVadis Nederland BV is een onafhankelijke Nederlandse organisatie met een totaalprogramma van medisch-technische hulpmiddelen voor communicatie en omgevingsbediening.

QuoVadis (QVN) is sinds 1993 actief en opereert landelijk. QuoVadis heeft een uitgebreid assortiment. Om duidelijk te maken wat onze mogelijkheden zijn, hebben we dit ons ABCDE genoemd:
Het eerste onderdeel van ons ABCDE is Alarmeren.
QuoVadis kan in veel verschillende situaties de alarmering verzorgen. Denk aan zelfstandig wonende ouderen, het gebruik in combinatie met omgevingsbediening, toepassing in zorginstellingen en bij epilepsie.
Het tweede deel van ons ABCDE en onze specialiteit is Bedienen.
QuoVadis is gespecialiseerd in omgevingsbedieningen. Van simpele oplossingen tot uitgebreide systemen. Met omgevingsbediening kan een volledige woning aangestuurd worden, bijvoorbeeld met één knop. Zelfs als er sprake is van geen, of verminderde handfunctie. In dat geval bieden verschillende bedienschakelaars of zelfs oogbolbesturing uitkomst.
Het derde onderdeel van ons ABCDE is Communiceren en Cognitie.
QuoVadis heeft verschillende oplossingen die ingezet kunnen worden bij communicatieproblemen en levert communicatiehulpmiddelen op basis van tekst, symbolen en combinaties daarvan.
Voor wie moeite heeft met tijd, structuur of plannen hebben we een mooi assortiment met hulpmiddelen.
De D staat voor Dementie.
QuoVadis helpt mensen met dementie om de zoveel mogelijk grip te houden op de omgeving. Ook voor het ontlasten van (mantel)zorgers kunnen wij veel. Met alarmering, monitoring, slim gebruik van domotica voorzieningen en geheugensteunen wordt het leven overzichtelijker.
Voor mensen met Epilepsie
levert QuoVadis verschillende soorten melders, zodat een aanval niet onopgemerkt voorbij gaat. Melders voor in bed, maar ook overdag in en buitenshuis, voor volwassenen en kinderen, er is heel veel mogelijk.
Contact
Stand: 08.C026
Nieuw Baarnstraat 33
Nederland

epi-care
abilia
smartbox
housemate
livinglab
foston
cognitieProducten en diensten