Exposant

Trivium advies

Herstelgerichte dienstverlening onder 1 dak

De kracht van Trivium advies

  • Multidisciplinair team
  • Ergotherapeut als casemanager
  • Up-to-date expertise, ook in wet- en regelgeving       
  • Inventieve oplossingen
  • 25 jaar ervaring

Een unieke aanpak in herstelgerichte dienstverlening

Letselschade heeft vergaande consequenties. Op de eerste plaats voor het slachtoffer, maar natuurlijk ook voor zijn of haar omgeving. Ondersteuning bij herstel van autonomie is vaak noodzakelijk. Trivium advies zet zich daarvoor in, met een unieke aanpak.
Mogelijkheden van de mens centraal 
In onze aanpak stellen wij de mogelijkheden van de mens centraal in zijn dagelijks functioneren na het ongeval of het medisch incident. Maatwerk staat voorop. Ieder mens is tenslotte anders. 

Onafhankelijk en objectief met tweezijdig opdrachtgeverschap 
We zijn onafhankelijk en brengen een objectief advies uit, waarbij we uitsluitend werken met tweezijdig opdrachtgeverschap. Korte communicatielijnen met alle partijen zijn essentieel. 
Ergotherapeuten als casemanager 
Trivium advies zet uitsluitend ergotherapeuten (paramedici) in als casemanager. Als geen ander kan een ergotherapeut de stoornissen (medisch situatie) vertalen naar beperkingen en belemmeringen in het dagelijks leven. Onze ergotherapeuten hebben bovendien up-to-date kennis van de wet- en regelgeving en zijn intern intensief opgeleid tot casemanager met een hoge kwaliteitsstandaard.
Multidisciplinair team in huis 
Naast onze ergotherapeuten hebben wij een multidisciplinair team voor specifieke deskundigheid op elk gebied van het dagelijks leven. Ons team bestaat uit een revalidatiearts, bouwkundigen, arbeidsdeskundigen, een re-integratieadviseur, een adviseren makelaar en budgetcoaches (Trivium Support).