Exposant

De BOSK geeft kleur

6 juni 2013, Supportbeurs

De BOSK is de vereniging van en voor mensen met een lichamelijke handicap. De BOSK is er voor jongeren en volwassenen met een lichamelijke handicap en voor ouders van kinderen met een lichamelijke handicap.

Een club van krachtige mensen
De BOSK is een warme club van krachtige mensen: mensen met een lichamelijke handicap die weten wat het is om met een handicap te leven en die ernaar streven het maximale uit hun leven te halen. Ontmoet anderen tijdens inhoudelijke of actieve bijeenkomsten, via het BOSK-Forum, www.boskblog.nl of door 1-op-1 contact.

Een informatiebron
Leden krijgen toegang tot de kennis en ervaring die de BOSK op het gebied van lichamelijke handicaps heeft opgebouwd, zowel op medisch als op praktisch gebied. Onze informatie draagt het BOSK-keurmerk: betrouwbaar, begrijpelijk en behapbaar. Daarnaast krijgen leden gratis advies van het Juridisch Steunpunt.

Betere kwaliteit van leven
Met succes stelt de BOSK specifieke problemen van mensen met een lichamelijke handicap aan de kaak in gesprekken met artsen, hulpverleners, verzekeraars, politici en ambtenaren Als lid van de BOSK draagt u bij aan een betere kwaliteit van leven van mensen met een lichamelijke handicap.

De BOSK geeft kleur!

U vindt De BOSK op de beurs Supprt in Jaarbeurs Utrecht op stand 08.CG12. 

Ook interessant