Exposant

Diagnose MS. In de achtbaan met dokters en ambtenaren

6 juni 2013, Supportbeurs

“Om een invalidenparkeerkaart aan te vragen moet ik bij het zorgloket in de stadswinkel zijn. Hoewel er veel balies zijn op de begane grond, is juist die gehandicaptenbalie op de eerste verdieping. Ik rol de lift in, die zo klein is dat ik met de neuzen van mijn schoenen twee zwarte strepen over de muur trek van de begane grond naar de eerste verdieping. Bij de gehandicaptenbalie aangekomen blijkt deze ongeveer één meter vijftig hoog te zijn.”

Na de diagnose MS werd ik niet alleen geconfronteerd met gezondheidsproblemen, maar ook met een medische en bureaucratische achtbaan. Hierover heb ik het boek Diagnose MS. In de achtbaan met dokters en ambtenaren geschreven. Het zit vol wetenswaardigheden, tips en hilarische gebeurtenissen. Het is herkenbaar voor patiënten en interessant leesvoer voor artsen, ambtenaren, studenten en vrienden of familie van patiënten.

Het boek is nu in te zien en gratis te downloaden voor PC, tablet of e-reader op mijn website http://nadiagnosems.wordpress.com Op deze site is tevens mijn weblog te volgen.

Door: Lisette Oliemeulen.            

Ook interessant