Exposant

En de winnende Hulp van het Jaar is…

13 april 2014, Supportbeurs

De Nationale Hulpgids heeft de winnaar van de Hulp van het Jaar verkiezing bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking. Met een grote meerderheid van de stemmen is Kismet Günes verkozen tot Hulp van het Jaar 2013. Al jarenlang begeleidt zij de meervoudig gehandicapte Marieke door haar zo veel mogelijk aan de samenleving te laten deelnemen.

‘Dankzij Kismet kunnen wij weer ouders zijn’
Marian Jongmans, moeder van Marieke, nomineerde Kismet direct toen zij hoorde van de Hulp van het Jaar verkiezing. “Door Kismet heeft onze dochter een ‘gewoon’ leven, midden in de samenleving en zijn wij weer gewoon ouders”, aldus Marian. Zij vertelt dat Kismet haar dochter de rollen heeft gegeven die bij een normaal persoon horen. Het publiek heeft haar verhaal massaal omarmd, want Kismet won de verkiezing met een grote voorsprong. De prijs, een weekend Center Parcs, heeft zij in ontvangst mogen nemen van wethouder Eric van der Want in het bijzijn van familie, vrienden, collega’s en pers als Hart van Nederland.

Organisatie bedankt deelnemers
Er is meer dan 5.000 keer gestemd op de deelnemers van de Hulp van het Jaar verkiezing, waarin gezocht werd naar de beste verzorger of begeleider van 2013. De Nationale Hulpgids wil de 72 deelnemers hartelijk bedanken en hoopt dat alle stemmen en mooie reacties hen motiveren om nog lang hun werk in de zorg voort te zetten. Want waar zouden we zijn zonder deze zorgtoppers? Veel meer mooie verhalen van en over de genomineerden zijn terug te lezen op Hulpvanhetjaar.nl.

Door aan te geven wie favoriet is, konden ook de stemmers in de prijzen vallen. De winnaars ontvangen binnenkort bericht.

Ook interessant