Exposant

Nieuw: De ‘EC@Home adapter’ Geeft rolstoelgebruikers meer vrijheid en bespaart kosten

6 juni 2013, Supportbeurs

EC@Home adapter, uitbreiding op de mobiele tillift (EC-Lift) voor rolstoelgebruikers.

De EC@Home (lees easy at home) is een van de nieuwste uitbreidingen op de mobiele tillift (EC-Lift) voor rolstoel gebruikers. Wissel snel en gemakkelijk van stoel of rolstoel met de EC@Home. Dit is een belangrijke voorziening op reis, op vakantie of gewoon thuis.

Veel rolstoelgebruikers hebben weinig vrijheid en zijn bijna altijd afhankelijk van rolstoeltaxi’s, rolstoelbussen en ander aangepast vervoer. Buiten dat dit erg duur is, is het ‘afhankelijk zijn van’ een veel gehoorde klacht. Om dit probleem te verhelpen ontwikkelde wij eerder de EC-lift. De EC-Lift maakt het mogelijk voor rolstoelgebruikers weer mee te rijden als passagier in iedere auto.

Om rolstoelgebruikers nog meer vrijheid te geven hebben wij nu de EC@Home ontwikkeld. Naast dat de EC@Home de mogelijkheid geeft om snel en makkelijk van stoel of rolstoel te wisselen, maakt hij het ook mogelijk om gebruik te maken van bijna ieder invalide toilet en op standaard toiletten met de deur links van de pot.

Het gewicht van de EC@Home adapter is slechts 2,3 kilo. Totaal is dit een gewicht van 12,6 kilo van de complete lift en is hij in staat om mensen tot 120 kilo probleemloos op te tillen. Doordat de tillift makkelijk is in zijn gebruik en een laag gewicht heeft is hij te bedienen door jong en oud en kan hij gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden.
De aanschaf en het rijden van een rolstoelbus, de kosten van een rolstoeltaxi of het aan laten passen van een auto en/of huis is erg duur. Evrew-Ednav richt zich daarom op het reduceren van de kosten van de zorg en het geven van meer vrijheid, dit met verhoging van de kwaliteit van de zorg.

Kijk voor meer informatie op www.EC-Lift.nl

Ook interessant