Exposant

Nieuwe oogbesturingsmodules

6 juni 2013, Supportbeurs

Nieuw: Tobii PCEye Go en Pro
Tobii lanceert twee nieuwe oogbesturingsmodules voor het bedienen van de pc: de PCEye Go en de PCEye Pro. De PCeye Go is een zeer smalle module die speciaal geschikt is om gebruikt te worden onder het scherm van een laptop of onder kleinere computerschermen. De PCEye Pro is bedoeld voor groot formaat beeldschermen.

De PCEye is dus niet meer alleen geschikt voor montage onder losse monitoren, maar nu ook voor laptopschermen. Dat is te danken aan het compactere formaat, maar ook aan een nieuw slim montagesysteem, waarvoor een vrije VESA-aansluiting niet langer noodzakelijk is.

Met behulp van dit magnetische montagesysteem worden de PCEye Go en Pro eenvoudig onder het beeldscherm geplaatst en weer losgehaald. De PCEye Go en Pro worden op de computer aangesloten met behulp van een USB-kabel en hebben geen aparte voeding meer nodig. Dit alles maakt de nieuwe PCEyes uiterst meeneembaar en bruikbaar op verschillende computers.

De meegeleverde “Gaze Selection” besturingssoftware geeft op unieke eenvoudige en snelle wijze toegang tot de volledige Windows omgeving.

De PCEye Go en Pro komen ter vervanging van de oude PCEye van Tobii. De PCEye Go is per direct leverbaar. De PCEye Pro verwacht rdgKompage zeer binnenkort.
 

Ook interessant