Exposant

Platform met aanbieders van o.a. sport, vrije tijd en zorg

6 juni 2013, Supportbeurs

Advantis Media brengt met de website Wijzermetjebeperking.nl een compleet overzicht van aanbieders voor o.a. sport, vrije tijd en zorg voor mensen met een beperking én ouderen van heel Nederland. Eén plek met de meest relevante informatie, 24 uur per dag bereikbaar.

Voor wie?
Het platform is bestemd voor mensen met een beperking, mensen >60 jaar, mantelzorgers, partners, familie, professionals werkzaam binnen deze branche én aanbieders voor deze doelgroepen.

De website geeft naast een overzicht van aanbieders ook nieuws, algemene informatie, overzicht van belangenorganisaties en een overzicht van evenementen/activiteiten. De uitgebreide database, die inmiddels de grootste van Nederland genoemd mag worden, biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de juiste aanbieder te vinden binnen een zoekgebied.

Onder de knop Aanbieder sport, vrije tijd & zorg kan men op een eenvoudige manier een aanbieder vinden binnen een postcode zoekgebied of provincie, door een keuze te maken uit categoriën, activiteiten en beperking.

Naast de database met aanbieders is er het Er op Uit gedeelte. Ook hier kan men op een eenvoudige manier een toegankelijke uitgaansgelegenheid of accommodatie vinden binnen een postcode zoekgebied of provincie.

Doordat de database aan Google Maps gekoppeld is, is in één oogopslag te zien waar de aanbieder zich bevindt en hoe die te bereiken is.

Ervaringen delen
Bedrijven kunnen beoordeeld worden en ervaringen van gebruikers kunnen met anderen gedeeld worden. Hierdoor wordt deze markt doorzichtiger en weet men vooraf beter welke kwaliteit men bij een aanbieder kan verwachten, waardoor men vantevoren zelf beter inschatten of de aanbieder geschikt is.

Een uitstapje maken met het gezin wordt hierdoor eenvoudiger, doordat men vantevoren een route uit kan stippelen en precies weet of een lokatie geschikt is. De bedrijven die opgenomen zijn in deze database kunnen beoordeeld worden op toegankelijkheid voor de diverse beperkingen en ook hier kunnen ervaringen gedeeld worden.

Gratis bedrijfsregistratie
Bedrijven kunnen gratis aangemeld worden, door de bedrijven zelf of door bezoekers van de site. Alleen door dit samen aan te vullen kunnen zoveel mogelijk adressen op één plek gebundeld worden. Voor publicatie van een adres zal een screening plaatsvinden om dubbele vermeldingen te voorkomen. Alle gegevens worden gecontroleerd en aan de hand van de bedrijfswebsite wordt bepaald onder welke categoriën de vermelding onder te brengen is.

VIP vermelding
Bedrijven die een VIP vermelding verkiezen zijn te herkennen aan de ster en worden uitgebreider weergegeven. Op een makkelijke manier worden bezoekers van de website doorgestuurd naar de eigen website of kunnen zij de koppeling naar de Social Media platformen van dat bedrijf volgen. Ook bestaat er de mogelijkheid gekoppeld te worden aan (bedrijfs) presentaties via bijvoorbeeld Youtube. Met de VIP vermelding steunen de bedrijven niet alleen de verdere ontwikkeling van het platform, maar ook 4 goede doelen.

Transparantie
Wijzermetjebeperking.nl staat voor transparantie. Transparantie van aanbieders, maar ook transparantie in bezoekersaantallen naar VIP sponsoren toe. Iedereen kan helpen de markt transparanter te maken, door nog niet geregistreerde aanbieders in te vullen en ervaringen te delen. Iedere mening telt en helpt een ander vooruit, daarom is het delen van ervaringen een belangrijk onderdeel van dit platform.

Social Media
Wijzermetjebeperking.nl maakt veelvuldig gebruik van Social Media op diverse manieren. Gekoppeld aan Facebook, Twitter of Hyves worden volgers op de hoogte gehouden van leuke nieuwtjes, artikelen en evenementen en interessante informatie van onze VIP sponsoren.

Wijzermetjebeperking.nl

Ook interessant