Exposant

Vakantiewoning met Tilcentrum plafondlift

19 juli 2013, Supportbeurs

Te huur: een lieflijk wit chalet in Brunssum in Zuid Limburg voor een onvergetelijke vakantie. Het chalet is een volwaardig vakantiehuis en staat aan de Brunssummer heide. Het vakantiehuisje is geschikt voor 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers met elk 2 bedden en 3 badkamers. De keuken is compleet met waterkoker, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron/oven.

Aanpassingen
Het chalet is aangepast voor gebruikers van (elektrische) rolstoelen. Er kunnen per verblijf 2 personen met een (zware) lichamelijke beperking/handicap in het chalet hun vakantie doorbrengen, omdat er twee hoog-laagbedden op de begane grond zijn. In totaal kunnen er 10 personen verblijven, waarvan 8 personen op de verdieping slapen, welke bereikbaar is middels een trap.

Zowel de toegangsdeur als de schuifdeuren op de begane grond zijn extra breed. In de slaapkamer beneden zijn twee hoog/laagbedden met papegaai. De aangrenzende ruime badkamer heeft een opklapbare douchebrancard, een opklapbaar douchezitje en beugels bij het toilet. In de slaapkamer en de badkamer is een Tilcentrum plafondlift. Wanneer u gebruik wilt maken van deze tillift dient u wel zelf tilbanden (slings) mee te nemen. Het gebruik hiervan is op eigen risico.

Rondom het chalet is een betegeld pad, zodat ook rolstoelgebruikers optimaal kunnen genieten van het prachtige uitzicht.

Tilcentrum, https://www.supportbeurs.nl/exposanten/tilcentrum-… exposant op Support in Jaarbeurs Utrecht, Hal 8, Stand E104. 

Ook interessant