Exposant

Verhalen uit het Erasmus MC

6 juni 2013, Supportbeurs

 

In alle openheid; ontroerende en inspirerende verhalen uit de zorg. Deel mee en kom op maandag 4 of woensdag 6 juni naar De Doelen in Rotterdam. Verbinden in verandering Voortdurend verbeteren in zorg, wetenschap en onderwijs. Hoe mooi kan het zijn maar hoe lastig is het soms. Waar gaat het goed en waar kan het beter? Op 4 en 6 juni organiseert het Erasmus MC een bijzonder congres waarin zij, in alle openheid, hun verhalen en ervaringen met u willen delen. Inspirerend, ontroerend en onthullend.

Het Erasmus MC heeft drie jaar geleden een beweging ingezet met een nieuwe strategie: Koers '013, Samen & Verbinden. Een strategische visie waarin dialoog, voortdurende verbinding, professionals in the lead en patiënt prominent de kernwoorden zijn. Een nieuwe manier van omgaan en samenwerking met patiënten en studenten, tussen medewerkers onderling en met organisaties en professionals buiten het Erasmus MC.
Verhalen uit het Erasmus MC is voor zorgprofessionals, leidinggevenden en bestuurders in de zorg en veranderaars die de zorg voortdurend willen verbeteren. We gaan u prikkelen met verhalen en visies van collega's die oude wetmatigheden overboord zetten en geloven in nieuwe richtingen binnen de gezondheidszorg.
Deelname is kosteloos. U betaalt met uw verhaal: geef ons uw motivatie en uw grootste zorg als het gaat om de zorg en schrijf u in op www.erasmusmc.nl/verhalen. 

Ook interessant