Support beurs verplaatst naar het voorjaar van 2022

Het is helaas nog te vroeg voor Support om haar deuren te openen in mei 2021. We hebben, in goed overleg met onze partner Firevaned, besloten om onze energie daarom te steken in een volwaardig event in 2022.

Support is een beurs die sterk leunt op ervaren, persoonlijk contact en het zien en voelen wat er mogelijk is om je bewegingsvrijheid te vergroten. Dit willen wij optimaal kunnen organiseren en vanwege de huidige coronamaatregelen is dit helaas niet te realiseren. Uiteraard hopen we in het voorjaar van 2022 onze bezoekers, exposanten en stakeholders weer met open armen te ontvangen.

Over Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Bezoekers komen om zich te laten informeren én inspireren.

Wil je een indruk opdoen van Support? Bekijk dan de aftermovie van 2018 of bekijk onze kleine sfeerimpressie via onderstaande knop.

Bekijk sfeerimpressie
Waarderingscijfer door bezoekers 7,6
Doelgroep: personen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional
Streven naar inclusiviteit en 'onbeperkte mogelijkheden'
Verbondenheid, veiligheid en vertrouwen

Waarom Support?

Een hulpmiddelenbeurs is het al lang niet meer, Support streeft naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan.

Meer informatie over het concept en de doelgroep van Support?

Lees verder