Support verplaatst naar 19 t/m 22 mei 2021

Jaarbeurs | Utrecht

Update maatregelen coronavirus

Veel exposanten en partners hebben ons laten weten het niet wenselijk te vinden de beurs Support in oktober 2020 door te laten gaan.

Ondanks de verruimingsmaatregelen die het kabinet onlangs heeft aangekondigd blijft de situatie erg onzeker en blijft het voor ons als organisator de vraag of het verantwoord is om de kwetsbare doelgroep van Support in het najaar bijeen te laten komen.
We zien ons daarom helaas genoodzaakt Support opnieuw te verplaatsen en wel naar 19, 20, 21 en 22 mei 2021.

Lees verder

Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Bezoekers komen om zich te laten informeren én inspireren.

Een sfeerimpressie van de beurs opdoen? Bekijk dan de aftermovie van de vorige editie.

13.000 bezoekers
Doelgroep: personen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional
160 exposanten
Waarderingscijfer door bezoekers 7,6

Ontdek de beurs

Een hulpmiddelenbeurs is het al lang niet meer, Support staat voor het streven naar een inclusieve samenleving, waarbij het thema ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staat.

Kun jij met jouw organisatie hieraan een bijdrage leveren? Doe dan mee en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de deelname mogelijkheden.

Waar en wanneer?

Van woensdag 19 mei t/m zaterdag 22 mei 2021 vindt Support plaats in Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is alle dagen gratis te bezoeken van 9.30 t/m 16.30 uur.

Wie zijn de bezoekers?

Ervaring leert dat veel verschillende doelgroepen een bezoek brengen aan Support. De doelgroepen kun je als volgt onderverdelen:

  • Particulieren die de beurs voor zichzelf bezoeken, mensen met een bewegingsbeperking.
  • Particulieren die de beurs als begeleider bezoeken, zoals familie, zorgvrijwilligers en mantelzorgers.
  • Professionals, zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers, technisch adviseurs en facilitair managers. Zij zijn werkzaam bij instellingen/in segmenten als gemeenten, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, revalidatie-instellingen, zorginstellingen, thuiszorginstellingen, ergotherapie- en fysiotherapiebedrijven, bouw- en woningtoezicht, sociale diensten en CIZ’s.

De meeste interesse van de bezoekers gaat uit naar hulpmiddelen (81%), mobiliteit & vervoer (62%), wonen (46%) en robotica, domotica & communicatie (40%). Bezoekers laten zich informeren over (zorg)innovaties, volgen sessies van relevante sprekers en doen actief mee aan leuke activiteiten.

Plattegrond Support 2021

Support wordt gehouden in hal 1 en hal 2 in Jaarbeurs in Utrecht. Een plattegrond met de indeling van de beurs volgt.

Sanmedi op Support

Support is i.v.m. de corinacrisis verplaatst naar 19 t/m 22 mei 2021. 

Sanmedi is een bedrijf dat sanitaire oplossing verzorgt.

“We doen al jaren mee met Support, de beurs waar gericht je doelgroepen komen” , aldus Peter Jonker, directeur van Sanmedi.

“Het meest inspirerende moment is voor ons altijd dat je bezoekers krijgt die je producten niet helemaal kennen en dan toch heel overtuigd raken van het nut van het product. Het geeft veel voldoening en dankbaarheid!”