Support verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020!

Jaarbeurs | Utrecht

Update maatregelen coronavirus
De recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, hebben ertoe geleid dat de beurs Support wordt verplaatst van 13 t/m 16 mei naar 21 t/m 24 oktober 2020.

Lees verder

Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Bezoekers komen om zich te laten informeren én inspireren.

Een sfeerimpressie van de beurs opdoen? Bekijk dan de aftermovie van de vorige editie.

13.000 bezoekers
Doelgroep: personen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional
160 exposanten
Waarderingscijfer door bezoekers 7,6

Ontdek de beurs

Een hulpmiddelenbeurs is het al lang niet meer, Support staat voor het streven naar een inclusieve samenleving, waarbij het thema ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staat.

Kun jij met jouw organisatie hieraan een bijdrage leveren? Doe dan mee en vraag vrijblijvend meer informatie aan over de deelname mogelijkheden.

Waar en wanneer?

Van woensdag 21 oktober t/m zaterdag 24 oktober 2020 vindt Support plaats in Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is alle dagen gratis te bezoeken van 9.30 t/m 16.30 uur.

Wie zijn de bezoekers?

Ervaring leert dat veel verschillende doelgroepen een bezoek brengen aan Support. De doelgroepen kun je als volgt onderverdelen:

  • Particulieren die de beurs voor zichzelf bezoeken, mensen met een bewegingsbeperking.
  • Particulieren die de beurs als begeleider bezoeken, zoals familie, zorgvrijwilligers en mantelzorgers.
  • Professionals, zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers, technisch adviseurs en facilitair managers. Zij zijn werkzaam bij instellingen/in segmenten als gemeenten, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, revalidatie-instellingen, zorginstellingen, thuiszorginstellingen, ergotherapie- en fysiotherapiebedrijven, bouw- en woningtoezicht, sociale diensten en CIZ’s.

De meeste interesse van de bezoekers gaat uit naar hulpmiddelen (81%), mobiliteit & vervoer (62%), wonen (46%) en robotica, domotica & communicatie (40%). Bezoekers laten zich informeren over (zorg)innovaties, volgen sessies van relevante sprekers en doen actief mee aan leuke activiteiten.

Plattegrond Support 2020

Support wordt gehouden in hal 7 en hal 8 in Jaarbeurs, Utrecht. Op het (besloten) buitenterrein is een fiets- en auto-testparcours en kunnen de bezoekers in een showtent aangepaste auto’s bekijken.

Sanmedi op Support

Support is i.v.m. de corinacrisis verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020.

Sanmedi is een bedrijf dat sanitaire oplossing verzorgt.

“We doen al jaren mee met Support, de beurs waar gericht je doelgroepen komen” , aldus Peter Jonker, directeur van Sanmedi.

“Het meest inspirerende moment is voor ons altijd dat je bezoekers krijgt die je producten niet helemaal kennen en dan toch heel overtuigd raken van het nut van het product. Het geeft veel voldoening en dankbaarheid!”