Onbeperkte mogelijkheden ervaar je op Support

2024 | Jaarbeurs, Utrecht

Een bijzondere editie in juni 2022

Dit jaar werd Support voor het eerst samen met vakbeurs Zorgtotaal en vakbeurs Zorg & ICT live gehouden tijdens de Dutch Health Week. Dat betekende extra veel expertise, informatie en inspiratie!

Support streeft naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan. Het is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Denk je dat jouw producten, diensten en/of organisatie passen bij Support? Neem dan ook in 2024 deel aan de Support beurs in Jaarbeurs, Utrecht.

Neem gerust contact met ons op voor vragen, meer informatie of vrijblijvend advies!

Contact opnemen

Waar­de­rings­cij­fer door bezoekers 7,6

Doelgroep: personen met een be­we­gings­be­per­king en hun directe omgeving, van man­tel­zor­ger tot (zorg)pro­fes­si­o­nal

Streven naar in­clu­si­vi­teit en ‘onbeperkte mo­ge­lijk­he­den’

Ver­bon­den­heid, veiligheid en vertrouwen

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Partners van Support 2022:

Dutch Health Week werd mogelijk gemaakt door:

Partnerevents Dutch Health Week