Deelnemen aan Support 2022?

Bereik jouw doelgroep optimaal

Jaarbeurs organiseert van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni 2022 Support beurs, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Wil je alles weten over de deelnamemogelijkheden, van een stand op de beursvloer tot online netwerkmogelijkheden met (vak)bezoekers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Informeer naar de mogelijkheden

Deel­na­me­mo­ge­lijk­he­den

Kies je locatie op Support 2022

Stap 1

Hoe sneller je boekt, hoe meer keuze je hebt bij het bepalen van jouw locatie. Wil je een overzicht van alle beschikbare stand locaties, bekijk dan de interactieve plattegrond. Heb je interesse in een specifieke locatie? Geef dit dan aan via het Exhibitor Portal. Wij nemen dan contact met je op om jouw wensen te bespreken en plaatsen, indien gewenst, een optie.
Bekijk de interactieve plattegrond >

Kies je standbouw

Stap 2

Jouw stand is het eerste wat een bezoeker ziet, een professionele en herkenbare uitstraling is dus belangrijk! Wij hebben gunstige afspraken met standbouwers en bieden je drie complete full service standbouwpakketten aan voor elk budget. Vanaf 20 m2 is eigen standbouw toegestaan.
Meer info over standbouw >

Kies je deelnamepakket

Stap 3

Welke locatie of type standbouw je ook kiest, voor iedere deelnemer is het Basis deelnamepakket van toepassing. Naast dit pakket kies je één van de aanvullende pakketten: Brand Awareness, Lead Generation of het All in: Branding & Leads pakket. Wij informeren en adviseren je graag.
Neem contact op >

Haal meer uit jouw beurs­deel­na­me

Laat zien dat je aanwezig bent

Stap 4

Er is nog zoveel meer mogelijk om jouw beursdeelname nog aantrekkelijker te maken. Van het presenteren van een exclusieve theatersessie voor jouw specifieke doelgroep tot adverteren op Samsung videoschermen bij de entrees en van een ontbijtarrangement voor jouw belangrijkste klanten tot het gebruiken van onze plug-and-play studio.
Bekijk de extra promotiemogelijkheden >

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op