Support verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020

Jaarbeurs | Utrecht

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aanvullende maatregelen van het kabinet, wordt de beurs Support die van 13 t/m 16 mei zou plaatsvinden in Jaarbeurs in Utrecht verplaatst naar 21 t/m 24 oktober 2020.
“Het zijn onwerkelijke tijden, waarin we gezocht hebben naar een passend moment om de volwaardige beurs in goede en betrouwbare omstandigheden te laten doorgaan. De veiligheid en gezondheid van onze klanten, bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop. We zetten onze schouders eronder en kijken nu vooruit naar een succesvolle beurs in oktober”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.
We blijven de situatie als gevolg van het coronavirus op de voet volgen en evalueren.

Veelgestelde vragen

Support vindt in oktober plaats in hal 10, 11 en 12 in Jaarbeurs in Utrecht. We houden je zo goed mogelijk op de hoogte en bespreken samen de mogelijkheden.

Ja, je hebt van ons een unieke registratielink gekregen om bezoekers uit te nodigen en deze blijft gewoon werken. Het is dus al mogelijk om bezoekers uit te nodigen voor de nieuwe data in oktober 2020.

Alle bestellingen die zijn gedaan in het Jaarbeurs Portaal worden doorgeschoven naar de nieuwe data in oktober 2020.

In geval van annulering door de klant gelden de annuleringsvoorwaarden zoals opgenomen in de betreffende overeenkomst.

Wij hebben er volle vertrouwen in dat het verplaatsen naar oktober een verantwoorde keuze is. Uiteraard blijven wij de situatie op de voet volgen en staat veiligheid voor onze bezoekers, exposanten en medewerkers centraal.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via 030-295 2999.
Kijk voor meer informatie op: jaarbeurs.nl/coronavirus