Support Magazine

Support Magazine

Adres
J.C. van Markenlaan 3
Postcode
2285VL
Plaats
Rijswijk
Land
Nederland

Support Magazine

Support Magazine, Nederlands enige lifestyleblad voor mensen met een fysieke beperking. Serieus, onafhankelijk, positief en met veel aandacht voor eigentijdse lifestyle-onderwerpen als reizen, wonen, sport, werk, relaties en auto’s. Uiteraard leest u alles over de nieuwste technische snufjes. Welke nieuwe hulpmiddelen zijn er op de markt, en wat zit eraan te komen? En hoe komt u beslagen ten ijs als u die hulpmiddelen bij de Wmo wilt aanvragen? U leest het allemaal in Support Magazine.

Support Magazine verschijnt zes keer per jaar. Abonnees ontvangen bovendien elk najaar de  Support Vakantiegids, een gids boordevol tips voor reizen met een lichamelijke beperking. Als u een abonnement afsluit, ontvangt u de Support Vakantiegids meteen als welkomstgeschenk. U ontvangt dan ook de - inmiddels bekende - groene Wmo-Powerkaart van Support Magazine.

Abonnementsvormen

U heeft al een jaarabonnement, inclusief Vakantiegids, vanaf € 15 (digitaal) of € 22 voor de tijdschrifteditie. Kijk snel op www.supportmagazine.nl.

Gratis proefnummer
Liever eerst een proefnummer ontvangen? Dat kan. U kunt uw gratis kennismaktingsnummer ook via www.supportmagazine.nl aanvragen. 

Monique Wijnen
Support Magazine's hoofdredacteur Monique Wijnen is als voormalig Ambassadeur Onbeperkt NL geen onbekende in Nederland. Samen met haar hulphonden verscheen zij menig maal op tv en in andere media. Als journalist toert zij samen met de hulphonden Santi en Milo in haar aangepaste auto door het land om voor Support Magazine mooie reportages te maken. 

Support Magazine online en op social media
Volg ook de nieuwtjes op de website van Support Magazine, op Facebook en op Twitter!

Heeft Support Magazine iets te maken met de beurs Support?

Support Magazine en de beurs Support opereren los en onafhankelijk van elkaar. Zowel het tijdschrift als de beurs gaan wel uit van hetzelfde grondidee: zelfstandigheid, zelfbeschikking, vakmanschap voor mensen met een fysieke beperking. 

 

 

 

Kidsspecial Support Magazine

Toegevoegd op 29.09.2017 door Support Magazine

De oktobereditie van Support Magazine staat voor het allergrootste deel in het teken van kinderen. Hoe is het om een kind met een lichamelijke beperking te hebben en hoe los je dingen op als je als ou... Bekijk product

Hulpmiddel aanvragen? Trek de Powerkaart!

Toegevoegd op 08.05.2017 door Support Magazine

Wmo-cliënten zijn vaak machtiger dan ze zelf denken. Wie een rolstoel of een ander hulpmiddel aanvraagt bij de gemeentelijke Wmo-afdeling krijgt te maken met een standaardpakket. Een pakket dat door d... Bekijk product

Support Vakantiegids 2017

Toegevoegd op 10.04.2017 door Support Magazine

De Support Vakantiegids 2017 staat boordevol verhalen over vakantie vieren met een handicap. Als u nu een abonnement neemt op Support Magazine krijgt u de gids gratis toegestuurd. Bovendien ontvangt u... Bekijk product