Support Magazine

Support Magazine

Adres
Rijswijkseweg 60 - (13e etage)
Postcode
2516EH
Plaats
's-Gravenhage
Land
Nederland

Support Magazine

Support Magazine, Nederlands enige lifestyleblad voor mensen met een fysieke beperking. Serieus, onafhankelijk, positief en met veel aandacht voor eigentijdse lifestyle-onderwerpen als reizen, wonen, sport, werk, relaties en auto’s. Uiteraard leest u alles over de nieuwste technische snufjes. Welke nieuwe hulpmiddelen zijn er op de markt, en wat zit eraan te komen? En hoe komt u beslagen ten ijs als u die hulpmiddelen bij de Wmo wilt aanvragen? U leest het allemaal in Support Magazine.

Support Magazine verschijnt zes keer per jaar. Abonnees ontvangen bovendien elk jaar de Support Magazine Vakantie-editie, een uitgave boordevol tips voor reizen met een lichamelijke beperking. Als u een abonnement afsluit, ontvangt u de Support Magazine Vakantie-editie meteen als welkomstgeschenk. U ontvangt dan ook de - inmiddels bekende - groene Wmo-Powerkaart van Support Magazine.

Abonnementsvormen

U heeft al een jaarabonnement, inclusief Vakantie-editie, vanaf € 12,50 (digitaal) of € 17,50 voor de tijdschrifteditie. Kijk snel op www.supportmagazine.nl/abonneren of bel 088-2266633. 

Gratis proefnummer
Liever eerst een proefnummer ontvangen? Dat kan. Bel 088-2266633. U kunt uw gratis kennismakingsnummer ook via www.supportmagazine.nl aanvragen. 

Monique Wijnen
Support Magazine's hoofdredacteur Monique Wijnen is als voormalig Ambassadeur Onbeperkt NL geen onbekende in Nederland. Samen met haar hulphond verscheen zij menigmaal op tv en in andere media. Als journalist toert zij samen met hulphond Santi in haar aangepaste auto door het land om voor Support Magazine mooie reportages te maken. 

Support Magazine online en op social media
Volg ook de nieuwtjes op de website van Support Magazine, op Facebook en op Twitter!

Heeft Support Magazine iets te maken met de beurs Support?

Support Magazine en de beurs Support opereren los en onafhankelijk van elkaar. Zowel het tijdschrift als de beurs gaan wel uit van hetzelfde grondidee: zelfstandigheid, zelfbeschikking, vakmanschap voor mensen met een fysieke beperking. 

Bezoekadres Support Magazine:
Rijswijkseweg 60 (13e etage)
2516 EH  Den Haag

Postadres Support Magazine:
Postbus 19949
2500 CX  Den Haag

T: +31 (0)88 644 06 00

Support Magazine Vakantie-editie 2019

Toegevoegd op 15.01.2019 door Support Magazine

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave vol informatie over reizen met een lichamelijke beperking. Alle abonnees ontvangen elk jaar een nieuwe Vakantie-editie bij hun abonnement. D... Bekijk product

Support Magazine december 2018

Toegevoegd op 22.11.2018 door Support Magazine

Vrijdag 23 november bij alle abonnees op de deurmat: het decembernummer én de Support Magazine Vakantie-editie 2019. Wat kun je zoal lezen in de decembereditie? Top-prestatie Door bevriezing in de... Bekijk product

Hulpmiddel aanvragen? Trek de Powerkaart!

Toegevoegd op 26.07.2018 door Support Magazine

  Wmo-cliënten zijn vaak machtiger dan ze zelf denken. Wie een rolstoel of een ander hulpmiddel aanvraagt bij de gemeentelijke Wmo-afdeling krijgt te maken met een standaardpakket. Een pakket dat d... Bekijk product