Support Magazine

Support Magazine

Adres
Rijswijkseweg 60 - (13e etage)
Postcode
2516EH
Plaats
's-Gravenhage
Land
Nederland

Support Magazine

Support Magazine, Nederlands enige lifestyleblad voor mensen met een fysieke beperking. Serieus, onafhankelijk, positief en met veel aandacht voor eigentijdse lifestyle-onderwerpen als reizen, wonen, sport, werk, relaties en auto’s. Uiteraard leest u alles over de nieuwste technische snufjes. Welke nieuwe hulpmiddelen zijn er op de markt, en wat zit eraan te komen? En hoe komt u beslagen ten ijs als u die hulpmiddelen bij de Wmo wilt aanvragen? U leest het allemaal in Support Magazine.

Support Magazine verschijnt zes keer per jaar. Abonnees ontvangen bovendien elk jaar de Support Magazine Vakantie-editie, een uitgave boordevol tips voor reizen met een lichamelijke beperking. Als u een abonnement afsluit, ontvangt u de Support Magazine Vakantie-editie meteen als welkomstgeschenk. U ontvangt dan ook de - inmiddels bekende - groene Wmo-Powerkaart van Support Magazine.

Abonnementsvormen

U heeft al een jaarabonnement, inclusief Vakantie-editie, vanaf € 12,50 (digitaal) of € 17,50 voor de tijdschrifteditie. Kijk snel op www.supportmagazine.nl/abonneren of bel 088-2266633. 

Gratis proefnummer
Liever eerst een proefnummer ontvangen? Dat kan. Bel 088-2266633. U kunt uw gratis kennismakingsnummer ook via www.supportmagazine.nl aanvragen. 

Monique Wijnen
Support Magazine's hoofdredacteur Monique Wijnen is als voormalig Ambassadeur Onbeperkt NL geen onbekende in Nederland. Samen met haar hulphond verscheen zij menigmaal op tv en in andere media. Als journalist toert zij samen met hulphond Santi in haar aangepaste auto door het land om voor Support Magazine mooie reportages te maken. 

Support Magazine online en op social media
Volg ook de nieuwtjes op de website van Support Magazine, op Facebook en op Twitter!

Heeft Support Magazine iets te maken met de beurs Support?

Support Magazine en de beurs Support opereren los en onafhankelijk van elkaar. Zowel het tijdschrift als de beurs gaan wel uit van hetzelfde grondidee: zelfstandigheid, zelfbeschikking, vakmanschap voor mensen met een fysieke beperking. 

Bezoekadres Support Magazine:
Rijswijkseweg 60 (13e etage)
2516 EH  Den Haag

Postadres Support Magazine:
Postbus 19949
2500 CX  Den Haag

T: +31 (0)88 644 06 00

Kids in the Picture! Support Magazine oktober 2018

Toegevoegd op 24.09.2018 door Support Magazine

De nieuwste editie van Support Magazine staat voor een groot deel in het teken van kinderen. Hoe ga je ermee om als je kind een handicap of chronische ziekte blijkt te hebben? Hoe kijkt de maatschappi... Bekijk product

Hulpmiddel aanvragen? Trek de Powerkaart!

Toegevoegd op 26.07.2018 door Support Magazine

  Wmo-cliënten zijn vaak machtiger dan ze zelf denken. Wie een rolstoel of een ander hulpmiddel aanvraagt bij de gemeentelijke Wmo-afdeling krijgt te maken met een standaardpakket. Een pakket dat d... Bekijk product

Support Magazine Vakantie-editie 2018

Toegevoegd op 10.04.2018 door Support Magazine

De Support Magazine Vakantie-editie is een speciale uitgave vol informatie over aangepaste vakanties. Alle abonnees ontvangen elk jaar de nieuwe Vakantie-editie bij hun abonnement. De gids is natuurli... Bekijk product