Beste werkgever 2015? Stichting Buurtzorg!

12.10.2015 | Algemeen nieuws | 1047 keer bekeken

Ieder jaar geven ruim 200.000 werknemers hun oordeel over zo’n 350 werkgevers. Vorige week is bekend gemaakt welke werkgevers er met de ‘Beste Werkgevers Awards’ vandoor gaan.

Net als vorig jaar is de thuiszorgorganisatie Stichting Buurtzorg verkozen tot beste werkgever in de categorie ‘meer dan 1000 medewerkers’. Werknemers geven de stichting het rapportcijfer 8,7.

Bij Buurtzorg wordt er gewerkt in kleine teams van maximaal twaalf personen, die verpleging en verzorging aan huis leveren als u bijvoorbeeld ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen. De medewerkers kijken samen met u wat er aan zorg nodig is en zoeken samen met u en uw omgeving naar de beste oplossingen.

Binnen de Buurtzorg teams werken wijkziekenverzorgenden nauw samen met (wijk)verpleegkundigen. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van hun werkzaamheden, sturen zichzelf aan en kunnen beter aansluiten bij de wensen en behoeften van u als zorgvragers. Er wordt uitgegaan van uw eigen mogelijkheden, samen met uw persoonlijke begeleider vanuit Buurtzorg kijkt u wat er aan zorg nodig is. Zo nodig neemt uw persoonlijk begeleider, samen of namens u, contact op met andere zorgverleners als uw huisarts of behandelend specialist.

In heel Nederland zijn er teams van Buurtzorg actief. De teams worden ondersteund door een regiocoach en vanuit het kleine hoofdkantoor dat in Almelo is gevestigd.

Bron foto: Buurtzorg.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk