Nieuws

Documentaire ‘Love to Live’

17 mei 2016, Supportbeurs

Margreet Bos komt naar Support 2016 om haar indrukwekkende documentaire Love to Live te laten zien. Margreet vraagt zich in deze documentaire af hoe het kan dat mensen die oog in oog hebben gestaan met het allergrootste leed toch van het leven blijven houden. Bestaat er zoiets als een geluksknop en kan iedereen leren om die aan te zetten? Wat zegt de wetenschap ervan?
Ondanks de soms heftige verhalen is het een vrolijke film met veel humor en een boodschap die iedereen zich kan aantrekken.

Over Margreet Bos

Twintig jaar geleden overleefde Margreet op vakantie een aanslag van Ethiopische bandieten. Een handgranaat, die ontplofte in de cabine van de auto waarin ze zat, veranderde haar in één klap van een cum laude afgestudeerde meid met een stralende toekomt in een zwaar gehandicapte jonge vrouw in een rolstoel. Al haar dromen vielen in een klap in duigen. Toch heeft die dramatische ommekeer haar er niet van weerhouden volop van het leven te genieten. Ze schreef er een boekje ‘I lov to live’ over en maakte met Karin Bruers de documentaire.

Comité van aanbeveling

In het Comité van aanbeveling voor de documentaire Love to Live zaten naast Mies Bouwman, ook Philippe Pozzo di Borgo (film Untouchables) en Rob Hoogma (directeur Siza).

Documentaire te zien tijdens Support 2016

De documentaire ‘Love to Live’ is te zien op woensdag 25 mei en donderdag 26 mei om 11.30 – 12.15 in het Theater achter in Hal 7.
Na vertoning van deze documentaire gaat Margreet graag met u in gesprek.
Toegang tot Support 2016 en de documentaire is gratis, wel vragen wij u zich vooraf te registreren.

Ook interessant