Nieuws

Fit for Life – deel 2

12 februari 2017, Supportbeurs

‘Gezond eten is makkelijker dan 16 uur per dag in een rolstoel zitten’

Fit for Life is een speciaal ontwikkeld programma voor en door mensen met een dwarslaesie om hen te helpen gezond(er) en fit(ter) door het leven te gaan. Het programma is bedoeld om samen met de doelgroep manieren te ontdekken die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Dit kan namelijk al door kleine aanpassingen in het voedingspatroon of net een beetje meer dagelijkse beweging.

De Fit for Life webserie is hier een belangrijk onderdeel van. In januari is de eerste aflevering gelanceerd waarin kennis werd gemaakt met ambassadrice Annemarie Postma en daarbij het gedachtegoed van Fit for Life. Nu lanceert Fit for Life de tweede aflevering die gaat over ‘extremiteit’. Annemarie legt uit dat gezond eten makkelijker is dan 16 uur per dag in een rolstoel zitten. Grote veranderingen hoef je niet in één keer te realiseren, maar gaan stap voor stap.

Naast de webserie, organiseert Fit for Life Food Workshops in samenwerking met revalidatiecentra. Ook voorziet zij via de Facebookpagina haar achterban van verschillende adviezen, recepten en alle overig informatie.

Fit for Life is een webserie met ambassadrice Annemarie Postma, bestaande uit 5 korte filmpjes gebaseerd op een ‘gezonde zittende levensstijl’. 
Initiatiefnemer en grote motor achter Fit for Life is het bedrijf Coloplast.

Ook interessant