Fit for Life - deel 3

14.03.2017 | Algemeen nieuws | 1049 keer bekeken

‘Liefde gaat...door de maag!'

Fit for Life is een speciaal ontwikkeld programma voor en door mensen met een dwarslaesie om hen te helpen gezond(er) en fit(ter) door het leven te gaan. Het programma is bedoeld om samen met de doelgroep manieren te ontdekken die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Dit kan namelijk al door kleine aanpassingen in het voedingspatroon of net een beetje meer dagelijkse beweging.  

Na het succes van de vorige afleveringen Fit for Life - deel 1 en Fit for Life - deel 2, waarin ambassadrice Annemarie Postma haar gedachtegoed over het belang van goede voeding bij een sedentaire levensstijl vertelde en inging op ‘extremiteit’, gaat aflevering 3 over de belangrijke rol van partners en familieleden als het gaat om verandering.

Naast de webserie, organiseert Fit for Life Food Workshops in samenwerking met revalidatiecentra. Ook voorziet zij via de Facebookpagina haar achterban van verschillende adviezen, recepten en alle overig informatie.

Fit for Life is een webserie met ambassadrice Annemarie Postma, bestaande uit 5 korte filmpjes gebaseerd op een ‘gezonde zittende levensstijl’. 
Initiatiefnemer en grote motor achter Fit for Life is het bedrijf Coloplast.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk