Fit for Life - deel 4

17.04.2017 | Algemeen nieuws | 863 keer bekeken

‘Genieten van het leven vormt grotendeels de sleutel tot geluk'

Fit for Life is een speciaal ontwikkeld programma voor en door mensen met een dwarslaesie om hen te helpen gezond(er) en fit(ter) door het leven te gaan. Het programma is bedoeld om samen met de doelgroep manieren te ontdekken die bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Dit kan namelijk al door kleine aanpassingen in het voedingspatroon of net een beetje meer dagelijkse beweging.

Naast dat afgelopen maanden de eerste twee Fit for Life Food Workshops werden georganiseerd in Reade (Amsterdam) en Adelante (Hoensbroek) voor (ex)revalidanten en partners/familieleden, is de webserie een belangrijk onderdeel van Fit for Life. Na het succes van aflevering 1, 2 en 3 waarin ambassadrice Annemarie Postma haar gedachtegoed over het belang van goede voeding bij een sedentaire levensstijl verteld, lanceert Fit for Life haar vierde aflevering waarin het gaat over geluk. 

Fit for Life is een webserie met ambassadrice Annemarie Postma, bestaande uit 5 korte filmpjes gebaseerd op een ‘gezonde zittende levensstijl’. 
Initiatiefnemer en grote motor achter Fit for Life is het bedrijf Coloplast.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk