Nieuws

Handige hulpmiddelen voor op reis

20 juli 2017, Supportbeurs

Ga je binnenkort op reis, dan kunnen deze hulpmiddelen goed van pas komen.

Compacte opvouwbare tillift voor op reis of vakantie. Eenvoudig en zonder enige gereedschap in- en uit te klappen. Ingeklapt past de lift in een kleine gezinsauto.

Ga je naar een warm land op vakantie, dan is het rolstoelkussen Vector O2 wellicht handig. Het kussen is 100% ademend en luchtdoorlatend en kan in de wasmachine.
 
Handig, een opvouwbare toiletsteun. Bovendien licht qua gewicht, in hoogte verstelbaar en eenvoudig te plaatsen en op te bergen. 

Opgevouwen is de rolstoel Tiga FX niet groter dan een kleine koffer. Handig voor vervoer in kleinere auto’s maar ook ideaal voor reizen per vliegtuig; de rolstoel kan als handbagage mee.

Handig voor het beschermen en makkelijk vervoeren van je opvouwbare rolstoel; de rolstoel opbergtas.

Wil je er zeker van zijn dat daar waar nodig een goede
wandbeugel zit? Neem dan de wandbeugel
Mobile
mee, die is snel en eenvoudig te bevestigen en weer makkelijk lost
te maken. Praktisch en overal toepasbaar!

Nu nog een bestemming kiezen…

Zin in reisverhalen en handige tips over vakantie vieren met een handicap, dicht bij huis of juist heel ver weg? Lees dan de Support Vakantiegids 2017 van Support Magazine.
 
Wil je naar Curaçao? Alle suites en kamers van Dolphin Suites hebben verbrede deuropeningen en een aangepaste badkamer. Er is een rolstoeltoegankelijk toerbus aanwezig om het eiland te ontdekken en een duikinstructeur gespecialiseerd is in het duiken met gasten met een beperking. Hulpmiddelen en 24/7 zorg zijn op aanvraag mogelijk.
 
MundoRado Reizen organiseert begeleide groepsreizen voor reislustige mensen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking of NAH. Van avontuurlijke rondreizen tot zonvakanties, binnen Europa maar ook ver daarbuiten. Liever geen groepsreis? Geen probleem, je kunt ook een reis op maat laten samenstellen.

Ook interessant?

Plaats voor de rolstoel in het vliegtuig?
Een rolstoelkoffer zou handig zijn!

Ook interessant