Nieuws

Heb je een super idee om werk en zorgtaken te combineren?

27 juni 2016, Supportbeurs

We horen het allemaal om ons heen; iedereen moet zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen en zelfredzaam zijn. Als het moment komt dat dat eigenlijk niet meer lukt, wordt van familie, buren en vrienden verwacht dat ze een helpende hand uitsteken. Maar dat is als je een baan hebt niet altijd even makkelijk. Want hoe combineer je je werk met zorgtaken voor een ander? Het leidt regelmatig tot spanning en overbelasting van de mantelzorger.
Naast mantelzorg zijn er nog tal van andere zorgtaken te bedenken, zoals bijvoorbeeld de zorg voor kinderen.

Reden voor Mezzo, Stichting Mantelzorg & werk en diverse ministeries om een battle te organiseren. Zij dagen jou uit om een nieuw product of dienst te bedenken waarmee in de toekomst werk en (mantel)zorg wél goed samengaan. 

Dus ben of ken je een student of ben je net afgestudeerd en heb je een hartstikke goed idee hoe een baan goed gecombineerd kan worden met de zorg voor een ander? Doe dan mee aan de battle.
De winnaars mogen maar liefst 4.000 euro verdelen. En, misschien nog interessanter, de vijf beste ideeën krijgen ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. Sluitingsdatum voor de battle is 21 augustus a.s.

Op Battleofconcepts.nl lees je alle informatie en wat precies wel/niet de bedoeling is.

Ook interessant