Nieuws

Ik ga op vakantie en neem mee…

6 juni 2013, Supportbeurs

Even een week onbezorgd genieten doet de mens wonderen. Helemaal zorgeloos? Wat ons betreft wel. Het Nederlandse Rode Kruis is al zestig jaar specialist in volledig verzorgde vakanties voor mensen met (zware) lichamelijke of sociale beperkingen. Onze medewerkers en vrijwilligers leveren de beste zorg. Op onze prachtige vakantielocaties hoeven de gasten zelf even nergens aan te denken, alleen maar te genieten. De vakantie kan geboekt worden samen met vriend, vriendin of familielid.

De vakanties spelen zich af op vier bijzondere locaties in Nederland:

Hotelschip De J. Henry Dunant
Genietend van het comfort en de luxe van een echt cruiseschip ziet de gast de prachtigste plekjes van Nederland aan zich voorbij trekken.

Hotel de Valkenberg en Paardestal
Op de Veluwe staat sinds 1834 het schilderachtige landhuis de Valkenberg. De bosrijke omgeving en het weidse uitzicht over de IJssel en Rheden, maken dit monumentale pand tot een uniek vakantieoord. Op hetzelfde terrein ligt Hotel de Paardestal wat bekend staat om de intieme ongedwongen sfeer.

Hotel IJsselvliedt
In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door 200ha grond voorzien van boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen.

Ga voor meer informatie over dit bericht langs bij de stand van het Nederlandse Rode Kruis. Zij zijn te vinden in het vakantiepaviljoen, hal 8 stand F049.

Ook interessant