Loop mee met de Innovatieroute op Support

25.04.2016 | Algemeen nieuws | 1330 keer bekeken
Loop mee met de Innovatieroute op Support

Van drempelhulpen, tot het laatste rolstoelmodel, de nieuwste statafels, eethulpen en innovatieve wandelwagens; je komt het allemaal tegen op Support als je langs de stands van exposanten loopt. Zij komen speciaal naar Support om ervoor te zorgen dat jij weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ins and outs op het gebied van onder meer hulpmiddelen. Op de beurswebsite vind je de laatste nieuwtjes, maar je vindt het misschien ook leuk om zelf aan de slag te gaan en te kijken wat goed bij jou past. Kijk daarom eens naar de deelnemerslijst en ontdek wat zij jou te bieden hebben op Support.

Omdat er heel veel nieuws is te vinden op Support hebben we iets leuks voor je bedacht; de Innovatieroute. Deze begeleide wandeling vindt iedere beursdag twee keer plaats en laat je zien welke nieuwste ontwikkelingen je echt niet mag missen. Dat zijn hele verschillende dingen. Zo kom je langs de Kiddo Up, een lichtgewicht rolstoel voor kinderen, de revolutionaire zitorthese van Lewis Seating Systems, een nieuwe balancerende TWIZZLER rolstoel en katheters van Teleflex Medical. Bij iedere stand wordt even kort stilgestaan waarbij de exposant in een minuut uitlegt met wat voor product hij of zij op Support staat. Je wordt dus in een korte tijd helemaal bijgepraat en na afloop ben je weer helemaal op de hoogte.

Het maakt niet uit of je een zorgprofessional bent of particulier; iedereen kan meelopen met de Innovatieroute.

Support 2016 vindt van woensdag 25 t/m zaterdag 28 mei plaats in Jaarbeurs Utrecht. Toegang is gratis, graag wel vooraf registreren.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk