Nieuwe Bikkels 2016 bekend

22.10.2015 | Algemeen nieuws | 1677 keer bekeken

Afgelopen vrijdag 16 oktober vond de jurering plaats voor de nieuwe Bikkels van de Bart de Graaff Foundation. Voor mij de eerste keer dat ik daarbij was, maar wat een ervaring zeg. 23 potentiële Bikkels die hun ondernemingsplan mochten pitchen voor een jury van bedrijven die hen komend jaar gaan begeleiden.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de passie en het doorzettingsvermogen van de groep mij eens te meer gepakt heeft. Wat een tegenslagen en wat een doorzetters. Opvallend dat bijna iedereen vooral tegengewerkt wordt door de instanties. Waar een Wajong-uitkering in eerste instantie lijkt op een goed vangnet, blijkt het bij het vinden van een baan of het krijgen van financiering vanuit een bank een obstakel. Daarom dat de Bart de Graaff Foundation voor hen dé mogelijkheid is om hun droom waar te maken. Financiering gecombineerd met professionele begeleiding vanuit de “donor bedrijven”.

In totaal zijn er 10 Bikkels gekozen die komend jaar hun dromen waar gaan maken, verschillend van een speciale broodjeszaak tot een ‘obstacle run parcours’ voor zowel validen als minder-validen.

Nieuwe Bikkels 2016

Manon Plat, Gerard Doldersum, Anna Kruithof, Lotte van Trigt, Marieke Sanders, Antoinette de Kok, Robin van Damme, Sylvana Jeroense, Floris Valkenburg en Michaelrobbert Brans heel veel succes en plezier toegewenst het komende jaar!

Vanuit Jaarbeurs hebben wij het geluk om Sylvana Jeroense te mogen helpen om haar droom van een mobiele beautysalon, speciaal voor senioren in zorginstellingen, waar te gaan maken!
Spannend en uitdagend voor ons beiden!

Evert Jan Bos
Manager beurs Support Jaarbeurs Utrecht

Kijk op de website voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk