Nieuws

Nog één dag tot Support 2016

24 mei 2016, Supportbeurs

Nog één dagje en dan is het zover; dan openen we in Jaarbeurs onze deuren voor Support 2016. Er wordt deze dagen hard gewerkt om er voor te zorgen dat we alle bezoekers weer  inspirerende, leuke en leerzame dagen kunnen bezorgen.

De stands van bijna alle exposanten staan er al. Als je niks wil missen op de beurs dan kun je meelopen met twee wandelingen; de Innovatieroute en de Themaroute.
De eerste wandeling is een begeleide wandeling. De tweede wandeling kun je op ieder moment van de dag doen, het is namelijk een onbegeleide route die je zelf aflegt. Ook bij deze wandeling kom je langs stands van uiteenlopende exposanten die hun nieuwste producten aan jou laten zien.

Je bent vast benieuwd, daarom vast een greep uit de interessante hulpmiddelen en producten die je tijdens de (onbegeleide) Themaroute wandeling tegenkomt: 

Zo kom je langs Be it! by Jenny. Dit is een leuk, en betaalbaar, kledingmerk voor mensen die vooral zitten. Door kleine en handige aanpassingen heeft het merk ervoor gezorgd dat je, ook zittend in je rolstoel, leuke kleding kan dragen die ook nog eens comfortabel zit.

Bij Assistive Innovations B.V. kom je verschillende hulpmiddelen tegen voor mensen met een beperkte arm-, hand- en/of vingerfunctie. Tijdens de beurs introduceert het bedrijf nieuwe modellen van de iEAT-eethulpen en de iFLOAT-armondersteuningen. 

Ken jij de Hippocampe vrijetijdsrolstoel al? Probeer deze rolstoel, die je ook kan gebruiken als wandelwagen, strandrolstoel of terreinrolstoel, bij Hendriks Care.

Ben jij een jongere met een beperking en wil je een beroepsopleiding volgen? Stop dan even bij de stand van EEGA Plus. Via de ESB-regeling kan jij namelijk bij EEGA een beroepsopleiding volgen gericht op het leren van een vak en het vinden van passend werk. De trajecten verlopen duaal en combineren theorie, stage en praktijk. Iets voor jou? Bezoek dan de stand en laat je informeren over de toelatingseisen en hoe je je kunt aanmelden.

Tijdens de wandeling kom je nog heel wat mooie, nieuwe, handige en innovatieve producten tegen waar jij, of iemand uit jouw omgeving, misschien wel heel veel baat bij kan hebben. Dus loop de Themaroute! Ben je nieuwsgierig en wil je alvast de hele lijst inzien? Klik dan hier

Support 2016 vindt van woensdag 25 t/m zaterdag 28 mei plaats in Jaarbeurs Utrecht. Toegang is gratis, graag wel vooraf registreren.

Ook interessant