Nieuws

Ontdek nieuwe producten op Support 2016

9 mei 2016, Supportbeurs

Een bezoek aan Support 2016 zorgt ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent van de nieuwste trends, technieken en kennis die zelfstandigheid, vrijheid en de kwaliteit van leven vergroten. Heel wat exposanten laten hun nieuwste producten zien.
Wat kom je zoal tegen als je over de beursvloer loopt? Onder meer de Closomat Zorgtoilet, de Protac Ball Blankets en de Surehands tilbeugel 2.0.

Closomat Zorgtoilet

Ken je de Closomat Zorgtoilet al? Dit is een complete closetcombinatie, uitgevoerd met een warm-water-onderdouche, voorzien van een ingebouwd pompsysteem dat zorgt voor constante waterdruk en een föhn voor warme luchtdroging. De Closomat heeft standaard een grote toiletpot en is handig in gebruik; je hoeft niet allerlei knopjes in te drukken, de wc werkt namelijk een standaardprogramma af. Dit maakt de Closomat Zorgtoilet gebruiksvriendelijk en is misschien wel precies waar je naar op zoekt bent. De Closomat Zorgtoilet is te zien in de stand van Sanmedi B.V. (standnummer: 8.A074).

Protac Ball Blanket

Heb jij, je kind of iemand anders in je omgeving moeite met inslapen of doorslapen? Misschien is de Protac Ball Blanket dan iets voor jou. De speciale deken werkt door losse ballen die druk geven op verschillende drukpunten van het lichaam, waarbij zowel de gewaarwording van aanraking (oppervlakkige sensibiliteit) als de gewaarwording van spieren en gewrichten (diepe sensibiliteit) worden gestimuleerd. Volwassenen en ouderen kunnen de Ball Blanket op een gelijke manier gebruiken als kinderen. Het helpt het lichaam tot rust te komen en verbetert het lichaamsgevoel. Hierdoor kan je makkelijker  inslapen/ doorslapen en lichamelijke  en psychische onrust/stress verminderen. Benieuwd naar de verschillende type ballendekens of wil je graag weten welke deken het beste bij je zou passen? Probeer het uit op Support 2016 in de stand van Sarkow B.V. (standnummer: 7.B048).

Surehands tilbeugel 2.0

Op Support 2016 vind je ook de Surehands tilbeugel 2.0. Deze vernieuwde tilbeugel geeft nog meer comfort en zorgt ervoor dat je als gebruiker weer het heft in eigen handen kan nemen. Geen gedoe met een tilband, maar twee sterke en zachte ‘handen’ die je vasthouden in je zij en twee comfortabele beenbeugels die je dragen. De tilbeugel past zich vanzelf aan je gewicht en lichaamsvorm aan. Bekijk dit mooie systeem op de beurs in de stand van
Tiltechniek B.V. (standnummer
8.E078).

Als je in een korte tijd graag zoveel mogelijk wil zien, loop dan mee met de Innovatieroute. Deze begeleide wandeling vindt iedere beursdag twee keer plaats. We schreven al eerder eens over de Innovatieroute, wil je deze nog eens teruglezen? Klik hier

Kom beleven, luisteren, leren, doen en laat je verbazen door de vele mogelijkheden op Support 2016 die van woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei a.s. plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht! Ga naar de website om je gratis toegangskaart aan te vragen.

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor de SupportBeurs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, columns en aanbiedingen.

Ook interessant