Nieuws

Oogbesturing opent nieuwe wereld

26 april 2014, Supportbeurs

Voor wie geschikt?
De systemen van rdgKompagne zijn geschikt voor motorische revalidatie maar ook voor jongeren en volwassenen met een laag ontwikkelingsniveau en (zeer) beperkte motoriek. Op iedere actie van de gebruiker vindt direct een reactie plaats op het computerscherm of bijvoorbeeld op de vloer, de muur of het plafond. 
 

Oogbesturing bevordert communicatie
De systemen die werken op basis van oogbesturing maken een grote ontwikkeling door. Hierdoor zijn er nieuwe toepassingen ontstaan die ook interessant zijn voor een geheel nieuwe doelgroep, die eerst niet in staat was op welke manier dan ook te communiceren. Zij kunnen dit nu met behulp van oogbesturing op hun eigen niveau al spelenderwijs leren. Er opent zich een heel nieuwe wereld voor kinderen, hun ouders en hulpverleners.

Timocco therapeutische spellen
​rdgKompagne is aanwezig op de Support Beurs 2014 en presenteert daar een aantal nieuwe producten. Zoals bijvoorbeeld Timocco, een serie therapeutische spellen die reageren op bewegingen met gekleurde balletjes. Verder kunt u kennis maken met verschillende nieuwe interactieve projectiesystemen en vindt de introductie plaats van een nieuwe took speciaal voor therapeuten, leerkrachten, begeleiders en andere hulpverleners.

 
U vindt rdg Kompagne van 7 t/m 10 mei op Support 2014 in Jaarbeurs Utrecht op standnummer 07.C049

Lees ook ‘rdgKompagne start Expertisecentrum Oogbesturing

Ook interessant