Nieuws

Paralympische Winterspelen bijna van start

27 februari 2018, Supportbeurs

Nog anderhalve week en dan gaan de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang in Zuid-Korea van start. De openings- en de sluitingsceremonie zijn rechtstreeks op televisie te volgen. De wedstrijden zullen via twee livestreams van de NOS rechtstreeks te volgen zijn.

Hoe en waar kun je de Paralympische Winterspelen volgen?

Televisie
De Openingsceremonie wordt vrijdag 9 maart vanaf 12.00 uur uitgezonden op NPO1. De sluitingsceremonie is op 18 maart vanaf 12.00 uur te zien bij NPO2. Daarnaast is dagelijks een samenvatting te zien op NPO2, direct aansluitend op Nieuwsuur. De presentatie daarvan is in handen van Herman van der Zandt en Marc de Hond.

Online
Volg het laatste nieuws op de algemene app van de NOS en op de speciale paralympische pagina’s van de NOS. Via twee livestreams is er tijdens de Paralympische Spelen dagelijks 25 uur aan sportwedstrijden en sportbeelden te volgen. Het commentaar is in het Engels, de Nederlandse sporters zullen zoveel mogelijk in beeld worden gebracht

Teven heeft de NOS een speciale Paralympics 2018 app ontwikkeld, met videofilmpjes en livestreams uit Pyeongchang. Handig: bij belangrijke sportmomenten en -prestaties krijg je van de redactie automatisch een seintje om live mee te kijken. Zo hoef je niets te missen! De app is vanaf maandag 5 maart te downloaden, ook via zowel de Play Store als de Apple Store.

Radio
Iedere ochtend kun je op NPO Radio 1 wakker worden met de Paralympische spelen. Herman van der Zandt praat je tussen 8 en 9 uur helemaal bij over de verrichtingen in Pyeongchang, waar het 8 uur later is dan bij ons.

Bron afbeelding: Shutterstock.com

Ook interessant