Skills on Wheels door Kevin van Ekert

31.05.2018 | Algemeen nieuws | 1084 keer bekeken

Kevin van Ekert is 25 jaar, komt uit Veldhoven en hij doet aan Wheelchair MX. In 2011 heeft hij een scooterongeluk gehad waardoor hij onder andere spierdystrofie in zijn rechterbeen heeft en in een rolstoel terecht is gekomen.

Kevin ontdekte Wheelchair MX en dat gaf hem zijn vrijheid terug.

‘Het gevoel als je boven aan de ren staat… dan giert de adrenaline door je lijf heen, alles voel je tintelen, je bent zo gefocust op het gene dat je gaat doen…

Door WCMX is Kevin positiever geworden en heeft meer energie gekregen. Zag hij vroeger letterlijk alles als een obstakel, van stoepranden tot alles wat hij tegenkwam, nu ziet hij alles als een ‘speeltuin’. Het kan hem niet gek genoeg!

‘Iemand die in een rolstoel terecht is gekomen krijgt wel les vanuit het revalidatiecentrum, maar dat zijn allemaal ‘lopende mensen’ die jou gaan vertellen om rolstoel te rijden en dat is niet makkelijk’, aldus Kevin.

Kevin wil andere mensen gaan helpen, niet alleen met het rolstoelskaten maar ook met rolstoelvaardigheid. Hij is het project ‘Skills on Wheels’ gestart, een project dat gericht is op het geven van rolstoelvaardigheidslessen.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk