Nieuws

Upfront: rolstoel voor in een auto

23 maart 2014, Supportbeurs

Tripod voert aanpassingen uit in de compacte en prijsvriendelijke Citroën Berlingo en Peugeot Partner. In de beide typen auto’s kan een bodemverlaging worden aangebracht, zodat er extra binnenruimte wordt gecreëerd. Een rolstoeler kan ongehinderd tot aan het dashboard komen en ‘plaats nemen’  als bestuurder of bijrijder.

UpFront is toegankelijk
De Upfront is goed toegankelijk, er is geen lift nodig. De auto kan zelfs met een NIVO-systeem worden uitgevoerd, dat er voor zorgt dat de auto naar het wegdek zakt.  

Zitruimte 2e rij
Of het nu gaat om twee rolstoelen of om 1 rolstoel en 1 autostoel, er is voldoende zitruimte voor twee personen achter de bestuurder en bijrijder.  Deze zitplaatsen zijn draai- en wegklapbaar en  hinderen zo de rolstoelgebruikers niet.

Grijs kenteken
De Upfront Duo uitvoering heeft een grijskenteken. Er hoeft geen BPM betaald te worden en er  geldt een lager tarief voor de  wegenbelasting. De UpFront Duo is daardoor de laagst geprijsde zelfrijder in Nederland. De Upfront Duo is geschikt voor maximaal twee zitplaatsen. Dit kunnen twee rolstoelplaatsen zijn, twee gewone autostoelen of een combinatie.

Meer informatie? Kom naar standnummer 07.E034 in tijdens Support 2014 in Jaarbeurs Utrecht.  

Ook interessant