Nieuws

Vakantiedagopvang en logeerweekenden groot succes

23 maart 2014, Supportbeurs

Wielewaal organiseert als sinds jaar en dag vakantiedagopvang op een groot aantal plaatsen door heel Nederland.  Enthousiaste vrijwilligers bezorgen kinderen met een beperking de tijd van hun leven. Met allerlei spelletjes en activiteiten vliegt de vakantie voorbij.

Ook de logeerweekenden van Wielewaal zijn een groot succes. Zo groot, dat dit jaar het aantal locaties waar gelogeerd kan worden fors is uitgebreid.  Er worden niet alleen  ‘logeerpartijtjes op maat’ aangeboden voor groepjes kinderen,  Wielewaal voert ook logeerweekenden voor zorginstellingen uit.

 In samenwerking met Camping De Ruimte worden ook in 2014 weer gezinsvakanties aangeboden. Ieder gezin viert zelfstandig vakantie, terwijl Wielewaal een uitgebreid programma aan uiteenlopende activiteiten organiseert.

De groepsvakanties van Wielewaal voeren van Ameland en Pinkpop, maar voeren  ook de landsgrens over naar bijvoorbeeld Engeland en de prachtige steden Barcelona en Kopenhagen.

Aan vakantie vieren hangt een prijskaartje. Heeft u geen recht op een gedeeltelijke betaling vanuit AWBZ, dan is er een fondsenbijdrage beschikbaar. Ook zijn er op steeds meer locaties mogelijkheden vanuit de Wmo.

Wielewaal is van 7 t/m 10 mei op de beurs Support 2014 in Jaarbeurs Utrecht te vinden op standnummer 07.A116.
 

Ook interessant