Nieuws

Vernieuwde website voor hulpmiddelen

5 april 2017, Supportbeurs

Het vinden van een handig hulpje wordt nu nog eenvoudiger met de nieuwe hulpmiddelenwebsite van Spierziekten Nederland. De website heeft een ware gedaanteverandering ondergaan.

Naast een frisse en overzichtelijke uitstraling, beschikt de nieuwe hulpmiddelenwebsite over een verbeterde zoekfunctie en is de site toegankelijk gemaakt voor tablet en mobiel. Hierdoor vindt u niet alleen altijd en overal een specifiek product snel terug, u kunt ook eenvoudig rondneuzen naar handigheidjes en trucjes waarvan u het bestaan niet wist.

U kunt zoeken op specifieke categorieën zoals kleding, wonen of vrije tijd, of naar oplossingen voor waar u tegenaan loopt bij het eten en drinken, aan- en uitkleden of vervoer. Het is geen verkoop-website, maar gewoon een plaats om lekker rond te snuffelen en ideeën op te doen. De ideeën op de site zijn voorzien van foto’s of video’s, informatie over de belangrijkste kenmerken en natuurlijk over waar u de producten kunt verkrijgen. Op de geïntegreerde tweedehandsmarkt vindt u nog meer mogelijkheden. Natuurlijk kunt u hier ook de hulpmiddelen aanbieden die u zelf niet meer gebruikt.

Meer weten over hulpmiddelen? Kijk ook eens op Facebook en Twitter bij het #slimhulpje van de week.

Bron: Contact (het ledenmagazine van Spierziekten Nederland)

Ook interessant