Verwarmde jas voor koude dagen

01.03.2018 | Algemeen nieuws | 1880 keer bekeken
Verwarmde jas voor koude dagen

Na deze koude winterse dagen dient het voorjaar zich hopelijk snel aan en zal je misschien minder profijt van deze innovatieve elektrisch verwarmde jas hebben. Maar wie weet is het een idee om hem alvast voor volgend jaar winter in huis te halen?

Verwarmingselementen

In de jas van Ministry of Supply zijn drie verwarmingselementen ingebouwd, die nauwelijks opvallen en waar je geen last van hebt als je ze niet gebruikt. Een element bevindt zich op de rug, de andere twee in de zakken. De elementen werken op een draagbare accu, zijn flexibel, wegen 100 gram per stuk, zijn 1 mm dik en kunnen worden verwarmd tot 57 C.

De jas is ademend, water- en winddicht en gemaakt van stretch stof. De jas is machine wasbaar (koud programma), verkrijgbaar in de kleuren zwart en marine blauw en is tevens verkrijgbaar als mouwloos vest/bodywarmer. Liever geen capuchon? Dan haal je deze er gewoon af.

Zelflerende jas

Door jouw input in de speciale bijbehorende App (iOS en Android) leert jouw jas jouw voorkeuren. De jas wordt zo jouw 'persoonlijke thermosstaat'. De jas is vooraf zo te programmeren dat hij al opgewarmd is voor je hem aantrekt. De verwarmingselementen zijn ‘vocie-controlled’, d.w.z. aan te sturen met jouw stem.

Bekijk alle informatie over de jas en hoe je deze eventueel kunt reserveren/bestellen op deze website.

Bron: Freshgadgets.nl
Bron afbeelding: Kickstarter.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren