Nieuws

Wat is jouw mooie mantelzorgmoment?

2 oktober 2017, Supportbeurs

Op vrijdag 10 november staan op de Dag van de Mantelzorg de mooie momenten van het zorgen voor je naaste centraal. Antje Monteiro maakt zich er hard voor om samen met Mezzo zoveel mogelijk mooie momenten op te halen!

Doe jij ook mee? Deel met Mezzo jouw mooie mantelzorgmoment: een anekdote van opa, een foto van je geliefde voor wie je zorgt, een schilderij, een verhaal om nooit te vergeten, een gedicht of liedje.

Al deze mooie mantelzorgmomenten worden in beeld gebracht en vormen straks het Nationaal mozaïek van mooie Mantelzorgmomenten. Zo wordt mantelzorg een gezicht gegeven! Antje Monteiro onthult dit mozaïek op 10 november, de Dag van de Mantelzorg. Draag ook jouw steentje bij aan het Nationaal mozaïek.

Antje Monteiro, bekend als zangeres, presentator en ondernemer, roept in haar vlog mantelzorgers op om ook hun mooie mantelzorgmoment in te sturen. Daarnaast is ze vooral een enorm positief mens. Antje: “Ik kom uit een gezin waarin we elkaar niet laten vallen. Linksom of rechtsom, we houden elkaar vast tot de laatste snik. Dat doe je gewoon. En hoewel zorgen voor elkaar vanzelfsprekend lijkt, is het tegelijkertijd ook heel bijzonder. Daarom zet ik me er graag voor in om juist die positieve momenten uit te vergroten op de Dag van de Mantelzorg”.

Deel met Mezzo jouw mooie mantelzorgmoment >
Je kunt jouw moment tot 1 november insturen.

Ook interessant