Nieuws

Zaterdag 10 mei leuke kids activiteiten op Support 2014

8 mei 2014, Supportbeurs

Van woensdag 7 mei t/m zaterdag 10 mei opent Support 2014 in Jaarbeurs Utrecht haar deuren. Vooral op de zaterdag valt er voor kinderen veel te beleven.

OeleBoeleBoem
Op zaterdag 10 mei kun je tijdens je bezoek aan Support meedoen aan de workshop ‘OeleBoeleBoem, Muziek op een stokkie.’ Jij bepaalt hoe het gaat klinken en hoe vrolijk het eruit gaat zien. En heb je hulp nodig, dan staat RidderXieXie voor je klaar.Want Xiexie, Michael de Ridder en Pluk begeleiding organiseren dit festijn en hebben allerlei kleurrijke gekke materialen om er een prachtige Oele Boele Boem van te maken. Bij XieXie kan een ieder spelenderwijs en actief kennis maken met beeldende vorming. Zij bedenken stimulerende en kunstzinnige workshops en geven kunsteducatie in het (basis)onderwijs. Om de fantasie te prikkelen gebruiken ze rest- en recyclemateriaal.

Clown maakt ballondieren
Clown Silja komt op zaterdag 10 mei tijdens Support 2014 gekke bekken trekken, dansen en  ballonnen ‘omtoveren’ in dieren. Wie weet krijg jij wel zo’n ballondier!

Muzikale happening op beursvloer
Zaterdag 10 mei is er de hele dag een speciaal Muziekidspodium. Of je nu wel of niet muzikaal bent, of je wel of niet een muziekinstrument bespeelt; je bent van harte welkom om je uit te leven. Je wordt begeleidt door muziekdocenten en kan ‘jouw moment’ laten vastleggen door de fotograaf. Verder zijn er korte workshops en optredens van Muziekids muzikanten.

Op de foto met Pardoes
Villa Pardoes komt op vrijdag 9 mei en zaterdag 10 mei naar Support 2014. En dat wordt feest! Want u of uw gezin kan in aanmerking komen voor een gratis vakantieweek in Villa Pardoes. Maar dat is niet alles… want er zijn nog vele andere leuke prijzen te winnen. Zoals een overnachting in het superleuke Efteling Hotel of entreekaartjes voor de Efteling. Kinderen die het leuk vinden kunnen met de enige echte Pardoes op de foto. Ga langs bij Villa Pardoes.

Hoe wil jij geschminkt worden?
Zaterdag 10 mei wordt echt een leuke dag. Want dan komt Daphne Schminkt naar Support 2014 om alle kinderen die dat leuk vinden te schminken. Kinderen mogen natuurlijk zelf kiezen hoe ze er uit willen zien.

Ook interessant