Zeven nominaties voor Support Innovatie Awards 2018

28.05.2018 | Algemeen nieuws | 727 keer bekeken
Zeven nominaties voor Support Innovatie Awards 2018

Woensdag 30 mei worden op het event Support 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht de Innovatie Awards 2018 uitgereikt. Hiervoor zijn zeven producten genomineerd. Gemeenschappelijk hebben ze dat ze het leven van mensen met een functiebeperking makkelijker maken. Er worden drie prijzen uitgereikt: een jury-, een publieks- en een aanmoedigingsprijs.

Genomineerd zijn:

De Becasine

Een ‘loopstoel’, waarmede iedereen kan gaan wandelen in de natuur, op veldwegen of in de bossen. Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen met de Becasine zelfs aan loopwedstrijden, trails en marathons deelnemen.

De CloudCuddle

Een opblaasbare, lichtgewicht en veilige bedtent voor kinderen met een beperking. CloudCuddle geeft zorggezinnen een belangrijk stuk vrijheid terug.

Minimal Movement Switch

Een schakelaar die wordt geactiveerd met minimaal kleine bewegingen. Denk aan het knipperen met de ogen of het trekken van de wenkbrauw of wang.

LiNX besturingssysteem

Touchscreen bediening op een elektrische rolstoel. De LiNX stuurkast kan draadloos verbonden worden met IOS en/of Android, waardoor je met de rolstoelbesturing ook je smartphone kunt bedienen.

MySleeve

Soort kous voor over het handvat van krukken. De MySleeve bevat een gelpatch die de drukpunten van het hand gelijkmatig verdeelt. Hiermee voorkom je zere handen, het uitglijden bij zweethanden en vallende krukken.

Saa Bluu kledingbeschermer

Een respectvolle, waardige kledingbeschermer, waarmee hulpbehoevende ouderen die morsen, zonder schaamtegevoel, in gezelschap kunnen eten.

Navina Smart

Darmspoelsysteem waarbij een elektronische controle-unit de gebruiker bij elke darmspoeling ondersteunt. Te gebruiken door mensen met een verminderde handfunctie. Navina Smart app kan het resultaat van het darmspoelen koppelen aan aan de behandelparameters.

De prijzen worden op woensdag 30 mei om 11.00 uur uitgereikt op het Onbeperktplein.

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, producten en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren
27.01.2020 t/m 01.02.2020

E-healthweek 2020

Landelijk