Bezoeken via online platform

Hoe werkt het?

Je kunt de Dutch Health Week online bezoeken via ons nieuwe, online platform. We leggen je hieronder stapsgewijs uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

1. Registreer je via deze website en log in voor de Dutch Health Week
Na je registratie ontvang je, zodra het nieuwe, online platform beschikbaar is, een e-mail met daarin een link om in te loggen op het online platform.

2. Het matchmaking systeem zoekt automatisch naar geschikte connecties
Binnen het platform ontvang je op basis van jouw profiel persoonlijke aanbevelingen voor connecties. Tevens kun je op basis van jouw voorkeuren alvast op zoek naar voor jou relevante sessies.

3. Je stelt zelf jouw persoonlijke programma samen
Uit de aanbevelingen die wij doen, kun je zelf jouw programma samenstellen. Ook kun je via het online platform alvast contact opnemen met exposanten en afspraken inplannen voor tijdens het event.

4. Klaar! Je bent optimaal voorbereid
Je bent helemaal voorbereid op jouw online bezoek aan de Dutch Health Week op 18 t/m 21 mei 2021.

Niet alleen je kennis, maar ook je netwerk krijgt weer een boost door een bezoek aan het online event. Een win-win situatie dus!

Voordelen op een rij:

  • Je kunt sessies live en na het event on demand terugkijken
  • Je bouwt aan je netwerk door 1:1 meetings met exposanten, sprekers en vakgenoten
  • Je benut jouw tijd efficiënt, door automatische persoonlijke aanbevelingen voor connecties en sessies op basis van jouw profiel
  • Je volgt sessies van gepassioneerde sprekers met de juiste expertise van de markt
  • Je doet actuele kennis en inspiratie op over onderwerpen als digitalisering van de zorg, duurzaamheid, veiligheid, leiderschap, onderzoek en productinnovatie